аякже ..... дешева робоча сила

Gerc писал(а):Я попробую щось придумати

Мановар писал(а):Gerc якщо напрягти Стаса, то думаю можно спокійно зробити адреси клубу...

Мановар писал(а):ИМХО
Думаю якщо буде звичайний шрифт, то буде дуже схоже на наклейку із старого форуму...треба якусь ізюминку в шрифті чи воформленні, короче якийсь виї.бон

Or4ik писал(а):Gerc
на рахунок виділяти кошти тому хто створює лого то не треба .....
якщо я не справлюсь, то в мене є 50 дипломників які зараз на диплом і мають завдання "Розробка лого" (зроблять мені лого за)..... так що з цим проблем не буде ..... до лютого наш сайт буде мати лого 100% - гарантую
![]()
Gerc писал(а):Or4ik
Я не протів, можна почекати... Але виготовлення наклейок та пересилку адресатам за пиво незроблять... Думаю без внесків на ці витрати нам не обійтись.
Але поки розробляється лого можна зробити наклейки (за бажанням) адрес сайту за 2-3 дні.
Наприклад підібрати оригінальний шрифт, пропорційну висоту букв та звичайно колір, щоб було у ВСІХ однаково.
Я попробую щось придумати![]()
Мановар писал(а):лого в корелі робиться?
Gerc писал(а):Я думаю текст адреса сайта можна замутити на початок просто в Wordi.
Мановар писал(а):Gerc якщо напрягти Стаса, то думаю можно спокійно зробити адреси клубу...

Мановар писал(а)::uch_tiv:
не судіть строго, от нефіг дєлать
Только должно получиться ЛЕГКОчитаемым и ЛЕГКОзапоминаемым! Я Т
АК думаю..
Но мыслишки бродят
....vizit-3 писал(а):(нет времени)

Or4ik писал(а):Gerc
збережи краще в форматі ".doc"
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1