да уж так оно интересно....люди замолчалиRomanoproddi писал(а):та просто НР на носі. хендель не спить. роботи багато.
давайте я по виборам сходжу до дизайнера і він розробить то - і викладу. я не дружу з всякими такими програмами крім Пейнта 
А ось хтось би втілив в ескізи...
І виставив сюди, да на голосування.
Це б було доречно і вирішально! А поки це розмови і поштовх до ідей(які просто так не з"являться) 

Romanoproddi писал(а):воно все й лежить в того дизайнера-поліграфіста. просто то мене не має. то його не має на місці. постійно чувак в роїздах. то рекламу комусь клеїть. то машину клеїть. то щось комусь там перешиває. та і в мене - якщо я за ноутом - то не означає що в ліжку. на даний момент в гаражі. і спав всього 4 години за 2 доби :uch_tiv:

kruslan6 писал(а):Romanoproddi писал(а):воно все й лежить в того дизайнера-поліграфіста. просто то мене не має. то його не має на місці. постійно чувак в роїздах. то рекламу комусь клеїть. то машину клеїть. то щось комусь там перешиває. та і в мене - якщо я за ноутом - то не означає що в ліжку. на даний момент в гаражі. і спав всього 4 години за 2 доби :uch_tiv:
Не бережеш ти себе,Рома.Ой не бережеш.
А як, то вже друге питання. 

знаємо ми вас - спочатку прапорці подаруєте а потім угоду по Чорноморському флоту до 3000 року продовжуй вам

YuriyUshkov писал(а):вот поэтому мы до сих пор бедно живем....хоть и ездим на немецких бусах

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3