Мановар писал(а):Бувало так, що розмітка вказує на можливість руху зі смуги в різних напрямках, а знак над дорогою показує, що рухатися можна тільки прямо. При цьому було неясно, чим керуватися водієві. Зараз пріоритет буде закріплений за постійним знаком
то це внесе ще більший бардак...пріоритет буде закріплений за постійним знаком

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
получається якщо я в населеному буду їхати з ближнім - то мене вжарять?
знову дойна корова?
пора по польськи з ними боротись і з тим безладом. скажу що дієво. сніг не встиг впасти - вже трактор є.
раз дав просратись - то вже трохи спустились на землю. головне констуктивно людину грузити, без порушень закону і без бла-бла-бла. 
Romanoproddi писал(а):це курва дебілізм получається якщо я в населеному буду їхати з ближнім - то мене вжарять?
Мановар писал(а):Romanoproddi писал(а):це курва дебілізм получається якщо я в населеному буду їхати з ближнім - то мене вжарять?
де таке написано...? немає за це відповідальності

Romanoproddi писал(а):придумають самі гайони. а ти пінься, корвалтаб пий - доказуй тому неуку.
Romanoproddi писал(а):зробити 24 години на добу шо в населеному що поза населеним пунктом. якраз в населеному більше помагає. сам постійно з ближнім світлом їжджу і в нас багато хто так їздить. ефект є.
бо то ж моє бабло їм на пенсію капає 
Мені теж один мент сопляк казав недавно що я по зустрічній їду. Я йому сказав що тут лиш одна полоса бо друга це не дорога а піз.... він сперечатись не став.VITALKA писал(а):З свiтлом нормально придумали. Бо буває їдеш, вже сутиніє,або сніг валить а на сузстріч авто бeз жодних вогнів(мабуть лампочки єкономить)
згоден

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5ENEMY писал(а):VITALKA писал(а):З А ще піхота та що під дорогами ходить, може почне звертати увагу на авто яке рухається, і не буде перебігати перед ним дорогу!

, убить - мало, а зараз є оті 20км допустимих при перевищенні швидкості?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1