Модераторы: Чивас, stas, Мановар
sergiostr писал(а):Серьога це напевно треба адрес наприклад твоїх друзів чи ще когось хто б міг получити пісьмо а потім переправити на Україну
Sepa писал(а):Есть три адреса, сегодня обзвоню друзей-поляков уточню их адреса. В личку напишу полученную информацию. Помогу с этим вопросом.

crayfish писал(а):Апеляція не допоможе (нажаль), є факт порушення візового режиму, і вони (поляки) цього не попустять. Бува дальнобоїв і за 2-3 хв. депортують. Єдиний шанс - якщо є реальна вина самих поляків (затримка чи поломка літака/поїзда/автобуса).
zema0911 писал(а):crayfish писал(а):Апеляція не допоможе (нажаль), є факт порушення візового режиму, і вони (поляки) цього не попустять. Бува дальнобоїв і за 2-3 хв. депортують. Єдиний шанс - якщо є реальна вина самих поляків (затримка чи поломка літака/поїзда/автобуса).
Реально автобус стоял в пробке,ну а как это подтвердить ? А ей в турагенстве говорили,что можно вообще на несколько дней позже выехать.

stas писал(а):Я думаю апеляцію варто подати.
Я подавав колись (давно правда), одному знайомому . Ситуація була трохи інша, але результат був позитивний. І відповідний лист вислали прямо на укр. адресу.
Описати всю історію, як було. Може прокатить.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2