Український Клуб - Форум Шанувальників Німецьких Бусиків Volkswagen Club
Все про Volkswagen VW Bus T1 T2 T3 T4 T5 LT Crafter Caddy - технічні параметри, ремонт, сервіс, обслуговування, запчастини, поради по ремонту та обслуговуванню
нарешті купив відеореєстратор вибирав не довго 2год. інформації в інтернеті відгуки і відео з ютуба і оприділився з моделькою поїхав і купив от такий http://autozvuk.ua/info/19606
вже трохи розібрався і пробував знімати, мені подобається якість зйомки в день нормальна і чітка а в ночі ще не знаю як, треба пробувати, відгуки про нього хороші
от відео з нього в день але це не моє якість відео ставте високу ну 720р хватає, своє викладу в неділю бо сьогодні всьо що назнімав верх ногами а перевернути немаю програми, але вже розібрався з настройками знімає так як треба.
Регік, це як страховий поліс. Можеш роками кататися і не знати про його існування, а в один "прекрасний" момент він може врятувати від великих проблем або витрат. Тому думаю варто. Я ніколи не знімаю. Навіть зараз. Це моя "страхівка".
stas писал(а):Регік, це як страховий поліс. Можеш роками кататися і не знати про його існування, а в один "прекрасний" момент він може врятувати від великих проблем або витрат. Тому думаю варто. Я ніколи не знімаю. Навіть зараз. Це моя "страхівка".
мабуть згоден з вами, теж повернув а то зима такий сезон купа любителів літніх коліс...