, вони виписують "справку на повернення в Україну " , і хто докаже скільки ти за бугром ( вана дійсна десь на 15 ......днів)
По приїзду додому находиш в піджаку закордонний паспорт .

, вони виписують "справку на повернення в Україну " , і хто докаже скільки ти за бугром ( вана дійсна десь на 15 ......днів)

vizit-3 писал(а):Еще один вопросик по ЕС- на кредитной машине за бугор пускают из Украины?Новой..
Б.А.Р писал(а):Придумав одну тему : Ідеш в посольство і говориш що загубив паспорт, вони виписують "справку на повернення в Україну " , і хто докаже скільки ти за бугром ( вана дійсна десь на 15 ......днів)
![]()
По приїзду додому находиш в піджаку закордонний паспорт .
Romanoproddi писал(а):краще по дорозі з Голандії захопи цього чудо-зілля![]()

. І що пришиють ?stas писал(а):Дивись, стосовно Чехії.
Колись, років надцять назад робив навіть не заміну , а просто дублікаї ЇХНІЇ прав. Додав копію і оріг своїх, фото і 4 долл. тиждень і мав права. Свох використовував на УА. Їх за кордоном. БЕЗ жодних іспитів.
Зараз роблять заміну на новий взірец (пластик). Також 4 долл и тиждень часу.
На рахунок чи можешь проїхати европу з нашими правами при умові ПМЖ, моя думка так. Тим паче, якщо авто з нашими номерами.
Зупиняти, зупиняють і просто так. Як словаки, так і поляки, якщо встигнуть побачити чужі номера. Просто провірять алкоголь, марку оплати за користування магістралью (слідкуй за цим чи виїздиш на платну), чи просто доки. Щоб уникнути, краще їдь вночи. Купи елементарний ГПС. спасе купи часу і нервів.
і дешевше і говорять класніше .Romanoproddi писал(а):я думав вона голандка
Б.А.Р писал(а):
Та ну stas , блокбастир якись .
Приїхав додому в ОВІР , мов знайшовся ПАСПОРТ. І що пришиють ?

stas писал(а):Б.А.Р писал(а):
Та ну stas , блокбастир якись .
Приїхав додому в ОВІР , мов знайшовся ПАСПОРТ. І що пришиють ?
Вкажуть велком ту Україніан і готов 900 грн + купу часу . А паспорт вже дали на втрату і немає НІЯКОЇ гарантії що на кордоні він не залишится у втраченій базі, і ГОЛОВНЕ !!! втрата візи у паспорті !!!!
На рахунок нових прав, зараз не знаю, але гадаю, що те саме. Через місяц можу взнати, буду міняти свої (може, тому. що вини дійсні до 2013)
. Посольство не дасть мені справку потрібно чикати місяць і консульство зробить новий закордонний паспорт .Десь біля 100Є .

Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1