stas писал(а):Газовики хочуть мене розвести на 7тис грн.
100% розвод і шахрайство (свідомо чи ні. мені байдуже), але для правильної аргументації потрібні деякі законодавчі нюанси.
Може хтось є з цієї сфери, чи має там контакти. Щоб не лопатити законодавство.
Питання повірки та заміни лічильника.

stas писал(а):Газовики хочуть мене розвести на 7тис грн.

stas писал(а):
1. При зняття газ. лічильника на повірку, які умови його перевезення до організації яка його робить повірку. Чи обов'язково запаковувати та пломбувати упаковку з лічильником, щоб в нього не потрапили сторонні предмети та бруд які можуть мати вплив на похибку. Складається акт про пломбування пакету?
stas писал(а):2. Яким чином регламентується встановлення технологічної вставки на період повірки - тобто чи потрібна на це окрема заява власника чи зобов'язані ставити замінні лічильники на період повірки з обмінного фонду.
stas писал(а):3. В якій термін повинні зробити повірку ? Від дати демонтажу. Читав що протягом одного дня. Якщо ні, якій принцип та строки доставки до організації. яка проводить повірку.
stas писал(а):4. У випадку якщо лічильник не пройшов повірку, яким чином мусять про це повідомити і в які строки?
stas писал(а):и
5. В яких випадках лічильник Галлус2000 Г4 піддається ремонту, 2003 року випуску, накрутив 9200м3 (похибка при повірці начебто 19,5%).
stas писал(а):
6. Від чого може статися така похибка? Брудний газ, пошкодження під час транспортування, монтажу/демонтажу, штучне пошкодження ? В лічильнику щось калатає.
stas писал(а):7. Якій термін повірки лічильника, якій використовується лише для опалення в нежитловому приміщенні . Є така інфа - Міжповірочний термін для лічильників, які використовуються у побуті ( для населення, опалення невиробничих приміщень на підприємствах - 8, а окремих моделей - 10 років.
leshiy_40 писал(а):stas
Станіслав, ну в чому проблема. Для початку газовщиків в хату(щоб не вирвалися) і перевірити посвідчення. Потім на телефон довіри і перевірити право перевірки власне твого помешкання.
Не кажуть телефон, дзвонити в прокуратуру(можна не дзвонити, але щоб вини спостерігали за процесом). Було в мене подібне років зо три тому. Довго розписувати.
+ стовб і кабнль .
ось я і півтора року зовсім за світло не плачу з провіряючим зустрічаюсь на вулиці байки поганяємо і розійшлись в різні сторони 
Б.А.Р писал(а):stas писал(а):Газовики хочуть мене розвести на 7тис грн.
чому 7 кусків ?
stas писал(а):Коротко.
Було потрібно зробити повірку лічильника у нежитловому приміщенні, власник фізична особа (не ПП). Написана заява на повірку. кінець грудня. Через місяць зняли під акт лічильник, (30.01.) поставили тех - вставку - тобто перемичку замість лічильника. Без заяви, без дозволу. Без моєї присутності. Лишень у присутності тимчасових користувачів приміщення.

Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1