araxnid писал(а):Чому? Тиждень тому, сам мився. Комарик мчить

будь здоров
поясню. виробник пише - можна лити в бак. я такою фігньою на стенді форсуник ганяю. але для бензинок. мова йде за бензинки, але в дизеля думаю теж саме.
значить бензинки - розпирає кольца і кольца валять на ізнос. клієнти то раді - компресія аж шкалить. а в реалі за пару тисяч - з кілець лезо залишається. далі горить каталізатор і йому приходить торба. правда. бачив таке. промили на СТО не знімаючи з двига. + долили в бак, бо ж машина йде на Кийофф - відповідно промиється все добре.
відповідно розплавило всередині так каталізатора - що машина здохла. вибили ломом середину і поїхали далі. але хлопки в впуск - розвалили за 300 баксів ДМРВ.
далі - на протязі 10 тисяч здихає лямбда. а в когось і 2. а в Ауді А8 - 4штуки
я до чого то веду - думаєш хочеться гратись з зніманням рампи? просто перевірені факти. якби можна було лити в бак - то я установку підключав би на пряму, не знімаючи. в моєму стенді так можна.
+ перевірено - якщо промити чистою хіміює віннс і не промити бензином - достатньо пару годин, щоб форсунки почали "зліпатись".
а хімія чудова - відмиває все і роз*їдає все. навіть гуму. резину. навіть відпрацьована діє - я нею мию головки і блоки коли зніму. клапана з нагаром на ніч кинув в миску - зранку як новенькі. правда підробки появляються. хочу спробувати Хадо.