дякую
а про жилети світлоотбівні ? потрібні можуть перевірити? по базі несплачених штрафів перевіряють ? бо маю борг за червоне світло ,та був лист від виконавчої службі а я забив на його 
. В разі чого - завжди готовий допомогти по телефону.
арештованого майна не має, тобто машини а жилет коштує 20 грн. жилет треба. наші - то фігня. поляки питати можуть вогнегасник,жилет. аптечка і перевіряти тех.стан авто. тобто без тоніровки передніх вікон, сколів на лобовому і гума норма. бризовики - колись примахались. але ж то я
як примахались так і відмахались. справне мусить бути все. особливо стопи, повороти,задній хід і т.д. і т.п. двірники.
. Стосовно бризковиків. Взагалі, за європейськими правилами, мають бути. Але я на своїй машині їздив, в мене їх немає - і ніхто нічого не казав. Думаю, мене ще рятує один момент - в мене карта поляка і поляки мене пускають, практично, транзитом, не дивлячись на машину і не питаючись ціль візиту. До речі, медична страховка мені теж не потрібна. Але то відступ від нашої розмови.ВсадНик писал(а):Для России медицинская страховка не нужна.

Basil87 писал(а):Також обов"язково щоб були ремні безпеки на всі сідушки.
Про аптечку, жилєт і т.п. вже сказали.
Олександр t4. писал(а):а що пасажирам потрібно мати, як на Росію?

Вернуться в Поради, підказки, рішення...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2