Як живеться Криму після анексіі...

Події, факти, коментарі в Україна та у світі.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Re: Як живеться Криму після анексіі...

Сообщение Б.А.Р » 08 июн 2014, 04:19

АААААААААА забув .
Автівки з рус номерами якщо не стоять на обліку більше 2 х років :-) за законом України :
-або в сибір
-або під розмитнення ;;-)))
Амністія для тих хто не міняв паспорт :ko_re:sha:
Куплю vw Т2 , Т3 . 050 10 35 144 vw4.ter@gmail.com
Б.А.Р

Модель и год выпуска машины: T 3 doka
Тип двигателя и объем: 1 Z

Сообщение Славіша » 08 июн 2014, 07:36

Не Крим потрібно вернути, а колишнього гаранта Янека і обовязково живого.
Хай він дасть покази на Гаазькому трибуналі, в тому числі і про приховану "дружбу" з Вольдемаром Пу. Дивись так і на питання Криму і Придністровя та інших спірних територій відповідь появиться.
Славіша

Модель и год выпуска машины: VW T3 1990
Тип двигателя и объем: 1.6 d

Сообщение Voditel » 08 июн 2014, 11:24

pilotsu писал(а):Ты думай как Крым вернуть, и что для этого тебе понадобится. При условии, что там уже авиабазы разворчивают.
А сраться дело не хитрое.

Тому і президент з усіма кандидатами не дуже подобаються, бо ніхто з них не сказав як поверне втрачену землю.

Сэм777 писал(а):Хватит волосы на жопе рвать за Крым! Мы на СВОЕЙ ЗЕМЛЕ! И к вам в душу ни кто не лезет.

На своїй землі люди відстоюють свої права! Як їх відстоювати в расіїї?
Боляче дивитись, як на красній площі стоїть людина з текстом "нет войне" в форматі А4, а її за це в'яжуть поліцаї. :-(
Voditel

Модель и год выпуска машины: -
Тип двигателя и объем: -

Сообщение Romanoproddi » 08 июн 2014, 16:37

дайте спокій тому планктону.мені вже якось пох.

думаю лише кудикраще - в Одесу чи Болнарію? мабуть Одесу виберу
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение leshiy_40 » 08 июн 2014, 17:13

Крим АУ!!! Пишіть, що сталося, не то десь пропали. Чи може вас вже в чебурнет перереєстровують??? :du_ma_et:
Хто зрозумів життя - той не поспішає.
дописи написані язИком окупанта вважаються другорядними
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение vovat2 » 08 июн 2014, 17:50

Цитата: "Раздвинулись кусты в Крыму - и показалась ЖОПА"
Любі запчастини Т3. 0972093734 0951323669
vovat2

Модель и год выпуска машины: vw t3 Syncro 89р
Тип двигателя и объем: 1.9ТД

Сообщение leshiy_40 » 08 июн 2014, 17:57

vovat2
Хотілосяб почути кримчаків. (що жопа ясно і так) :-)
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение Vladimir Skott » 08 июн 2014, 21:13

Я понимаю зачем топикстартер начал эту тему, но зачем все остальные подключились к обсиранию, хз. Как нам живется!? Хреново! Вы очень это хотели услышать! Но так всегда в переходные периоды, мы еще не успели к янику привыкнуть и его другану аХметову, которые загробастали не только крымские энергосети, но и кучу всего, так теперь и путин еще с рублями своими и прочей хренью! Думаете оно нам надо было! Думаете кто-то так уж хотел ту Россию. Да у нас и так каждый год все перемены к "лучшему и лучшему", а теперь еще и всякая лабуда с переходом в другую страну. Я может кому открою тайну, но решает за нас все наше правительство, а простые люди просто пешки и сделать по сути ничего не могут, но вам конечно проще лить говно на всех и вся, ведь вы по ту сторону остались! Считать тех кто еще "вчера" был соклубовцем и хорошим человеком, предателем и ублюдком. Вот только если завтра Парашенко объявит о присоединении к России, посмотрим как вы будете поступать, идти на баррикады против вооруженных войск или думать как дальше жить и кормить свою семью. Вообще не знаю зачем такие темы плодить и насаждать какую то неприязнь одних членов клуба к другим, я думал тут все таки автофорум!
Тел. О955083527
Vladimir Skott

Модель и год выпуска машины: T3 1986
Тип двигателя и объем: 1,6 Diesel

Сообщение leshiy_40 » 08 июн 2014, 21:17

Vladimir Skott
Так ми не особо "бочку котим на крим", нам цікава ваша думка після прогибу перед путлєром. :uch_tiv:
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение Славіша » 08 июн 2014, 22:44

Vladimir Skott писал(а):Я понимаю зачем топикстартер начал эту тему, но зачем все остальные подключились к обсиранию, хз. Как нам живется!? Хреново! Вы очень это хотели услышать! Но так всегда в переходные периоды, мы еще не успели к янику привыкнуть и его другану аХметову, которые загробастали не только крымские энергосети, но и кучу всего, так теперь и путин еще с рублями своими и прочей хренью! Думаете оно нам надо было! Думаете кто-то так уж хотел ту Россию. Да у нас и так каждый год все перемены к "лучшему и лучшему", а теперь еще и всякая лабуда с переходом в другую страну. Я может кому открою тайну, но решает за нас все наше правительство, а простые люди просто пешки и сделать по сути ничего не могут, но вам конечно проще лить говно на всех и вся, ведь вы по ту сторону остались! Считать тех кто еще "вчера" был соклубовцем и хорошим человеком, предателем и ублюдком. Вот только если завтра Парашенко объявит о присоединении к России, посмотрим как вы будете поступать, идти на баррикады против вооруженных войск или думать как дальше жить и кормить свою семью. Вообще не знаю зачем такие темы плодить и насаждать какую то неприязнь одних членов клуба к другим, я думал тут все таки автофорум!

Вітаю всіх і кримчан в тому числі зі святом Святої Трійці.
Вибачай якщо вас Vladimir Skott обідили. Просто до Кримчан двояке ставлення:
з одної сторони нам обідно, що в тяжку хвилину для країни вони нас кинули, ну то ніби ти не дай Бог захворів, а твоя дружина пішла в цей час до перспективнішого самця;
з іншої сторони їх по християнські жалко бо виходить як в Азіровському анекдоті: Ви ще не почули покріщення? Тоді ми йдемо до Вас в гості! (із участковим).
А Ахмєтов і Янукович грабастали не тільки Крим, а і всю Україну. Проте ми не махали ні польськими ні білоруськими прапорами щоб вони нас взяли в своє лоно.
Славіша

Модель и год выпуска машины: VW T3 1990
Тип двигателя и объем: 1.6 d

Сообщение гораций » 08 июн 2014, 22:45

привіт усім.Ніхто нікого не обгаджує.Просто правди нелюбить ніхто вона коле очі.Незаю хто як но я думав що путін мудріший а оказується що це повзуча гадюка.Замість того щоб розвивати дружбу між народами так той прийшов сюди зі зброєю.Давай щось вити за фашизм .так ви би хоч в календар подивилися що сьодні за день а то живете як у сорокових роках .Як хтось буде скакати в яму то що всі повинні?ТОй час що Європа лізла сюди зі зброєю пройшов .він вже не повернеться .Ніхто там вже не такий дурний як ви собі думаєте .Зараз беруть все голими руками .МИ купляєм їхній товар .їм гроші зарплати .робота .навіщо воювати ?За нами весь Світ .ваша підтримка янук (посміховисько) вітренко кпу пр путін (який не може людям в очі дивитись) ще там якісь мало відомі африканські країни це є ваша компанія За таку компанію має бути стидно. Треба до людей іти а не до бичви
гораций

Модель и год выпуска машины: т4 2000
Тип двигателя и объем: 2.5 тди 2500

Сообщение гораций » 08 июн 2014, 23:01

Vladimir Skott писал(а):Я понимаю зачем топикстартер начал эту тему, но зачем все остальные подключились к обсиранию, хз. Как нам живется!? Хреново! Вы очень это хотели услышать! Но так всегда в переходные периоды, мы еще не успели к янику привыкнуть и его другану аХметову, которые загробастали не только крымские энергосети, но и кучу всего, так теперь и путин еще с рублями своими и прочей хренью! Думаете оно нам надо было! Думаете кто-то так уж хотел ту Россию. Да у нас и так каждый год все перемены к "лучшему и лучшему", а теперь еще и всякая лабуда с переходом в другую страну. Я может кому открою тайну, но решает за нас все наше правительство, а простые люди просто пешки и сделать по сути ничего не могут, но вам конечно проще лить говно на всех и вся, ведь вы по ту сторону остались! Считать тех кто еще "вчера" был соклубовцем и хорошим человеком, предателем и ублюдком. Вот только если завтра Парашенко объявит о присоединении к России, посмотрим как вы будете поступать, идти на баррикады против вооруженных войск или думать как дальше жить и кормить свою семью. Вообще не знаю зачем такие темы плодить и насаждать какую то неприязнь одних членов клуба к другим, я думал тут все таки автофорум!

Так це автофорум і всі живі люди а не машини .Просто нормальним людям не байдуже коли людина важко захворіла .не може встати з ліжка а найкращий друг брат забирає в цієї людини кусок городу . підло .удар ниже пояса.Ну а ви це все підтримували
гораций

Модель и год выпуска машины: т4 2000
Тип двигателя и объем: 2.5 тди 2500

Сообщение stas » 09 июн 2014, 00:08

Vladimir Skott писал(а):Я понимаю зачем топикстартер начал эту тему, ....

Судячи з цього
Vladimir Skott писал(а):... Вообще не знаю зачем такие темы плодить и насаждать какую то неприязнь одних членов клуба к другим, я думал тут все таки автофорум!

Навряд-чи ти це розумієш...

leshiy_40 писал(а):Vladimir Skott
Так ми не особо "бочку котим на крим", нам цікава ваша думка після прогибу перед путлєром. :uch_tiv:

Так, і мені особисто (думаю не лишень мені) цікаво почути правду саме з перших вуст, від форумчан, а не як деякі пишуть чути з ТВ та придумувати.
Пишіть більше, підкріплюйте фактами, фото-фактами. Будемо зрівнювати як у вас і у нас пишуть/показують аналогічні події...

П.С. Стараюсь почистити весь флуд, срач та образи і залишити лише корисні та цікаві пости.
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Сообщение Леонiд Х » 09 июн 2014, 00:50

Дзвіночок - на днях.
"Здраствуйте.
Здраствуйте.
Вас беспокоит тур.фирма.... Вы не желаете отдохнуть летом в Форосе?
А вы в курсе куда звоните?
Ну да.
И как вы, для меня, это представляете?
Так у нас здесь все спокойно.
Я вибачаюсь, а скільки коштує доба проживання?
ПІ-пі-пі-пі..... :-)
Ось така розмова відбулася у мене з кримом.
http://www.unian.net/politics/925220-ro ... ryimu.html
Напевно все, таки і насправді, тугенько там все. Шкода, справді. Можливо і налагодиться , там все, згодом. А поки - шкода. Я вважаю, що український турист, для криму буде втрачений за цей час, в основному.
Леонiд Х

Модель и год выпуска машины: т3 83р кемпер
Тип двигателя и объем: дизель 1,6D

Сообщение stas » 09 июн 2014, 01:05

10389012_10203092867935362_6226313368486354480_n.jpg
У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Сообщение Леонiд Х » 09 июн 2014, 01:14

Так і справді ж, пожили кримчани, в Україні, вільно. А зараз гаїчки їм поприкручують. Туди не подивись, там не ходи, те не кажи, там строєм, а туди в рядочок і тд і тп. Старим, можливо - в радість. А от молоді, яка виросла в свободі, буде важкувато.
Леонiд Х

Сообщение Romanoproddi » 09 июн 2014, 01:25

Vladimir Skott
ти чувак трохи не прав. Янус злякався не Кроліка з Тягнибаксом і Боксьором, а людей. так що ми і ви не пєшки.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Леонiд Х » 09 июн 2014, 01:32

Romanoproddi писал(а):Vladimir Skott
ти чувак трохи не прав. Янус злякався не Кроліка з Тягнибаксом і Боксьором, а людей. так що ми і ви не пєшки.

Ми з росіянами, по різному розумієм слово ВОЛЯ. Для них це щось абстрактне, не зрозуміле, а для нас, це стан душі, це на генному рівні. Ми нею живемо.
Леонiд Х

Сообщение Леонiд Х » 09 июн 2014, 01:36

Наприклад ось: http://tsn.ua/analitika/dvi-hvili-emigr ... 53623.html
рабство чути навіть в такій ситуації, яка склалася зараз в нашій країні.
Леонiд Х

Сообщение Romanoproddi » 09 июн 2014, 01:37

а вони просто її бояться. не знають, що знею робити. от Батю убрали, Ахмєт в кущі. в народа - свобода і народ її злякався тієї свободи. ну як без хазяїна? і тому вони затребували Стрєлків, Абверів і всяку решту срань
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Пред.След.

Вернуться в Події, факти, коментарі