А де підпис під статейкою Тюля???
Ви взагалі знаєте що значить шудра??? (це з індії) так от шудра до Кличко точно не відноситься,шудра це по суті раб,бидло і.т.д. Який ніколи нічим не стає,не кажучи про чемпіона світу. Я на місці Кличко за таку статтю по таблу би надавав. Раніше (перед виборами в ВР) гнали що Удар це проект Фірташа то янучара (а не забувайте що фітраш і янучар практично з одного кодла)тобто вони будуть в коаліції прастів бо все куплено. Ну і що? було таке? Кличко заявив що в опозиції і на цьому стояв,і боровся з всіма,під янучара не ліг і не злився,хоч про це тринділи,та тепер вже про це всі забули. До виборів в раду всі Кличку радили об'єднатись з батьківщінай бо сам він набере максимум 7 % Кличко зробив так як сам задумав (не він сам його команда)і набрав в два рази більше. Ну і де ці всі прогнози??? Звичайно Кличко ще новий політик,можливо не такий хитрожопий як більшість,але як спортсмен сін дивиться реально на речі. Та й поки що старається робити то що говорив (тобто його партія в раді) так само і він.
Як не крути але ні за порохом ні за кличком ніхто реальних косяків не може знайти,одні здогадки,натяки,припущення (це не означає що їх нема

)але поки нема реальної придяви значить нема. Тільки не треба цих розмов що хтось там від пороха чи кличко комусь щось нібито за бабло пропонував. Любий з нас може кудись піти,сказати що він від якоїсь партії чи кандидати і щось там насрати. Так само як написати цю статейку,такий собі бездарний крик відчаю

Тепер подумаємо кому ж це треба??? Соплві на рахунок того що Кличко не зняв свою кандидатуру на користь когось з коаліції. Ну і на чию користь він мав це робити? на користь Тягнибока? рейтенги в нього смішні,ну і електорат Кличко в більшості за нього би не проголосував. Хто ще лишається??? правильно тюля, Бінго!!! ще щось добавити? ти тепер вїхав що цією статейвою ти агітуєш за тюлю

Щоб ще раз не писати. Прочитавши цю статтю виходить що Кличко вийшов з коаліції тобто з їх зрадив (згідно цієї статті звичайно) тоді лишаються двоє,а це тюля і Тягнибок,а хто з них в другий тур проходить??? знову Бінго!!!

Думаю пояснення більш ніж вичерпне.
Що до фірташа. Америкоси хочуть його посадити на хреннадцять років,так що не думаю що йому зараз до виборів,він аби сам зміг відмазатись,а це не в нас. Так що поки що робити на фірташа якісь ставки не варто.
Якщо хочете ще мене посмішити якимось туалетним чтивом то кидайте ссилочку
Повторюю ще раз не мисліть як підпідїздні бабульки