Вибори президента - 2014. Опитування

Події, факти, коментарі в Україна та у світі.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

За кого будете голосувати на виборах 25 травня?

Порошенко
27
31%
Тимошенко
3
3%
Тігіпко
2
2%
Тягнибок
1
1%
Симоненко
0
Нет ответов.
Ярош
6
7%
Ляшко
10
12%
Гриценко
15
17%
Цушко
0
Нет ответов.
Бойко
0
Нет ответов.
Добкін
0
Нет ответов.
Богомолець
9
10%
Рабинович
0
Нет ответов.
Коновалюк
0
Нет ответов.
Королевська
0
Нет ответов.
Царьов
3
3%
Інший
2
2%
Не піду на вибори
3
3%
Зіпсую б"юлетень
5
6%

Всего голосов : 86

Re: Вибори президента - 2014. Опитування

Сообщение ВладД » 23 май 2014, 13:26

мое мнение нужно всех накуй розстрелять ... а потом розстрелять тех кто на похороны к расстреляным прийдет

не пойдут на похороны... мы их сразу расстреляем) Я думаю третий Майдан мирным ну никак не будет....А гражданской войны не будет, тварей расстреляем и мутить воду будет некому....
ВладД

Модель и год выпуска машины: Т5 2006
Тип двигателя и объем: 1.9

Сообщение kudrik » 23 май 2014, 15:24

Б.А.Р писал(а):
ВладД писал(а): я буду в первом туре за Яроша, а дальше посмотрим,

теж на такій комбінації задумався .

Я уже неделю назад точно так решил.

Сначала за националиста. Однозначно. Хотя хочется и за Гриценко тоже.
Но хочу однозначно проявить патриотизм. Эх .. если бы большинство народа так же думало.
Чтобы за Украину, и чтобы совесть потом не мучила . Так же наставляю своих(семью).

А второй тур... Тут не возможно сейчас предсказать , кто выйдет.
У меня предчувствие, что может даже выйти порох и Гриценко. Тогда буду за Гриценко.

Если выйдут порох и ют -- то конечно буду за пороха.

Вот такой у меня расклад окончательный.
роздаю поради тлф. КС 067-954-03-65 МТС 095-725-07-44
kudrik

Модель и год выпуска машины: Таврия-Нова 2005 г.в.
Тип двигателя и объем: 1.2L карб.

Сообщение trabant » 23 май 2014, 15:45

kudrik
:JC_JC_goodpost: :ya-za: . мені мабуть голосувати не придеться :dra_chun:
Я РУСССКИЙ БЫ ВЫУЧИЛ ТОЛЬКО ЗА ТО, ЧТОБЫ СКАНДИРОВАТЬ ПУТИН Х*ЙЛО.
trabant
_Кістяк форуму

Модель и год выпуска машины: маршрутка
Тип двигателя и объем: маршрутка

Сообщение Vova-VW » 23 май 2014, 18:33

sobakabarabaka писал(а):Vova-VW
Ну ваш Пєця тіже крісівєць ще той, у мене товариш у його штабі агітаором працює, так у них нова фішка по дезінформації!!!! Всім розказувати, якщо ти готовий галасувати за Ляшка то краще голосуй за Пєцю бо вони вже всерівно між собою домовились і наразі потрібно, щоб Пєця пройшов у прези в першому турі. Ось такий ваш Пєця Войцман :uch_tiv:

Шо ви доцейвобались шо порох мій!!! Який він в сраку мій??? при чому тут це? дивіться дальше. Що за придяви Вайцман , Штольцмам? піпец аргумент....... Ахметов ні вайцман,ні Штольцман,ні Рабінович і що??? ну то тоді згадайте беню Коломойського який все кинув і приїхав з Швейцарії (де купався в шоколаді) сюда реально РИЗИКУЮЧИ ЖИТТЯМ і бізнесом (хоч бабла йому і так стане) щоб навести порядок,і навів мать його!!! в той час коли багато так званих "щирих" Українців просто киздять і нічого не роблять.
Я вас дуже сильно здивую,але нам Українцям треба в жидів ще вчитись і вчитись,а не трендіту всяку хрень! бо так і будемо сосати,а вони будуть нас розводити.
Заявляю на повному серйозі!!! Я би багато чого віддав для того щоб провести хоча б рік з Коломойським,абсолютно безкоштовно!!! для того щоб послухати як він говорить,що думає,як діє,послухати його поради і.т.д. Це дало б користі в сто раз більше ніж всякі школи,книжки і решту хрені. Це так думки в слух,я на розуміння не розраховую,мені це ні до чого.
На рахунок ляшка і решту,то ви мені нагадуєте підпідїздних бабульок яким грузять те що вони хочуть почути,а вони торчать.......
Ще згадав про ляшка. Ви пам'ятаєте про його ради.кальну партію??? яка на виборах набрала нуль цілих хрін десятих. Ну і звичайно не пройшла. Незважаючи на це ляшко пройшов,що за фокуси такі figase
та все просто,він пішов по мажоритарці,на той округ де його знають і хавають ці порожняки і там пройшов.Тобто він не пішов першим в списку своєї партії бо розумів що це порожняк,і це не пройде.Це значить що він сам в це не вірить.До речі на вибори презіка де він взяв хреннадцять мільйонів??? Він же взяв такий імідж типу: "пацани та я такий як ви" я не кажу що все що він говорить це дурня,ні звичайно,хоча популізму море,просто до президента він ще не доріс,та й навряд чи дороста і він це прекрасно розуміє,він зайняв своє місце українського жиріка і нехай там сидить.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
Vova-VW
сексолюб

Модель и год выпуска машины: VW T4 2000
Тип двигателя и объем: 2.5 AJT/AYY

Сообщение Romanoproddi » 23 май 2014, 18:58

kudrik писал(а):
Б.А.Р писал(а):
ВладД писал(а): я буду в первом туре за Яроша, а дальше посмотрим,

теж на такій комбінації задумався .

Я уже неделю назад точно так решил.

Сначала за националиста. Однозначно. Хотя хочется и за Гриценко тоже.
Но хочу однозначно проявить патриотизм. Эх .. если бы большинство народа так же думало.
Чтобы за Украину, и чтобы совесть потом не мучила . Так же наставляю своих(семью).

А второй тур... Тут не возможно сейчас предсказать , кто выйдет.
У меня предчувствие, что может даже выйти порох и Гриценко. Тогда буду за Гриценко.

Если выйдут порох и ют -- то конечно буду за пороха.

Вот такой у меня расклад окончательный.

я не вірю своїм очам!!! дивіться москалі і не тріпайтесь. що у нас русскоговорящих ущімляют!!
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение Romanoproddi » 23 май 2014, 18:59

чувак - Беня Коломойський і Кубів нагрівать колосальні бабки на курсі валют.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Леонiд Х » 23 май 2014, 19:11

Vova-VW писал(а):
sobakabarabaka писал(а):Vova-VW
Ну ваш Пєця тіже крісівєць ще той, у мене товариш у його штабі агітаором працює, так у них нова фішка по дезінформації!!!! Всім розказувати, якщо ти готовий галасувати за Ляшка то краще голосуй за Пєцю бо вони вже всерівно між собою домовились і наразі потрібно, щоб Пєця пройшов у прези в першому турі. Ось такий ваш Пєця Войцман :uch_tiv:

Шо ви доцейвобались шо порох мій!!! Який він в сраку мій??? при чому тут це? дивіться дальше. Що за придяви Вйцман , Штольцмам? піпец аргумент....... ну то згадайте беню Коломойського який все кинув і приїхав з Швейцарії (де купався в шоколаді) сюда реально РИЗИКУЮЧИ ЖИТТЯМ і бізнесом (хоч бабла йому і так стане) щоб навести порядок,і навів мать його!!! в той час коли багато так званих "щирих" Українців просто киздять і нічого не роблять.
Я вас дуже сильно здивую,але нам Українцям треба в жидів ще вчитись і вчитись,а не трендіту всяку хрень! бо так і будемо сосати,а вони будуть нас розводити.
Заявляю на повному серйозі!!! Я би багато чого віддав для того щоб провести хоча б рік з Коломойським,абсолютно безкоштовно!!! для того щоб послухати як він говорить,що думає,як діє,послухати його поради і.т.д. Це дало б користі в сто раз більше ніж всякі школи,книжки і решту хрені. Це так думки в слух,я на розуміння не розраховую,мені це ні до чого.
На рахунок ляшка і решту,то ви мені нагадуєте підпідїздних бабульок яким грузять те що вони хочуть почути,а вони торчать.......

Цілком погоджусь! Хлопці, шо ви морозите? Який Ярош, який Гриценко, про шо ви думаєте? Це не вибори до парламенту, це вибори ПРЕЗИДЕНТА! Який другий тур. Ви що пропонуєте, ще місяць жити у підвішеному стані. Я ні чогго не маю прти цих претендентів, але у них немає зовсім ні яких шансів на проходженя у цих виборах, зараз як ніколи потрібно згуртуватися в одне ціле. Тому що - ВРІО президента має дуже урізані повноваженя, не має ні права ввести в бойові дії регулярну армію, не має правила давати наказ на примінення важкої військової техніки, не має права оголосити надзвичайний стан в країні і т.д і т.п. Та за цей період може бути знищений, ще не один Вінницький батальйон. Що ви морозитесь? Президента потрібно вибирати в один тур. Другий тур виборів, лише на організацію, потребує 500 - 600 мільйонів гривень, а крім того потрібно буде ще й витратитись на забезпечення безпеки і так далі. Це ще 1 -2 ляма. Хлопці в бій ідуть без "броніків" та в касках другої світової, бо нові, у країні нема за що купити. Віддавати голос потрібно за того, хто має найбільший шанс на проходженя. Я ні кого ні до чого не агітую, але, сам іду голосувати за Порошенка. Порошенко - звичайно не святий, але не гірший варіант із того що ми зараз маємо. А не виправдає довіри, змінити зможемо в любий момент, що що а це ми вже навчилися робити. Потрібно ще навчитись і приймати правильні рішеня. Бо як показує наша історія - основні наші проблеми якраз в тому що ми не вміємо об"єднуватись в рішучий момент. А на рахунок того хто з них більше єврей, так я вам скажу що мені пох..., головне що в них духу українського набагато більше, а ніж у багатьох українців. І ще чесно вам скажу, із усіх націй, я найбільше поважаю якраз Євреїв. Люди не мали не тільки своєї держави, а і своєї землі тисячоліття, але змогли зберегти себе, свою культуру, історію і відтворити після цього державу. Чого і нам бажаю. Так що задумайтесь.
Фух, давно стільки не писав.
Леонiд Х

Модель и год выпуска машины: т3 83р кемпер
Тип двигателя и объем: дизель 1,6D

Сообщение Vova-VW » 23 май 2014, 19:35

Romanoproddi писал(а):чувак - Беня Коломойський і Кубів нагрівать колосальні бабки на курсі валют.

А ти чого не нагріваєш? :-) Пацани ви думаєте що все так легко і просто,як в дит. садку. Радій що в такій ситуації взагалі все не полетіло до якоїсь матері. Ти думаєш що беня ще до тепер не нагріб?не будь смішний,його пару мільйонів туда-сюда не спасе. Він реально втратив чи мало банків,інкасаторських машин з баблом і.т.д. Беня перший прямим текстом виступив проти путлера,вклав в це бабло і ще раз кажу при бажання його можуть шмальнути як гепу без проблем. Он ахметич сраку чухав,і яйця мнув поки жареним не запахло,а беня зразу заняв позицію ще й гепі дзвонив щоб той навіть не думав там сепаратистити. Я розумію що він не святий (м'яко кажучи :-) ) але саме в таких ситуаціях і виясняється хто є хто. Скільки в нас тут регі-аналов і комуняк кричать що треба припинити АТО яке по суті ще й не починали!!! а це є реальна зрада батьківщини. Тут терористи реально мочать кого хочуть,а ці сцуки кажуть припиніть АТО і давайте побазаримо. Нема на них сталіна,ох нема.........
Свобода - тверда як меч.
Vova-VW
сексолюб

Сообщение Vova-VW » 23 май 2014, 19:45

Леонiд Х
Ой......вроді би все так просто,але вбити в голову це чомусь так важко...........
Одне діло звичайна ситуація,а друге діло війна!!! та попри те люди і дальше соплі жують!!! хочуть як завжди робити одне і теж два рази, ну це така традиція в Українців.Почекаємо ще місяць,що тут такого,нехай тюльо-сектант порулить,може дойде до небесної тисячі!!! як би це не звучало жорстоко,але зважаючи на останні події все на це змахує............як вам так хочеться то ведіться на вили.........
Свобода - тверда як меч.
Vova-VW
сексолюб

Сообщение Леонiд Х » 23 май 2014, 20:27

Vova-VW писал(а):Леонiд Х
Ой......вроді би все так просто,але вбити в голову це чомусь так важко...........
Одне діло звичайна ситуація,а друге діло війна!!! та попри те люди і дальше соплі жують!!! хочуть як завжди робити одне і теж два рази, ну це така традиція в Українців.Почекаємо ще місяць,що тут такого,нехай тюльо-сектант порулить,може дойде до небесної тисячі!!! як би це не звучало жорстоко,але зважаючи на останні події все на це змахує............як вам так хочеться то ведіться на вили.........

Та я й не кажу що просто. Та всеж колись потрібно "дорослішати". Скільки можна вже хорошого царя чекати? Погляньте на Нашу історію. З дідів-прадідів у нас люди завжди ВИБИРАЛИ князя, гетьмана, атамана, голову. А царь, це є НЕНАШЕ гімно, навмисно нам закинуте зводними "братами". Не подобався князь, його гнали в шию. І так було завжди, доки з мокселЯми не знюхались.
Леонiд Х

Модель и год выпуска машины: т3 83р кемпер
Тип двигателя и объем: дизель 1,6D

Сообщение Romanoproddi » 23 май 2014, 21:51

мабуть Вові Порох заплатив :-)
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Vova-VW » 23 май 2014, 22:03

Romanoproddi писал(а):мабуть Вові Порох заплатив :-)

Не пали кантору,раз заканало захавати кільо цукерків на халяву і то наїхали ;;-)))
Свобода - тверда як меч.
Vova-VW
сексолюб

Сообщение vit » 24 май 2014, 00:12

andrey_leon писал(а):мое мнение нужно всех накуй розстрелять ... а потом розстрелять тех кто на похороны к расстреляным прийдет ... вот только тогда начнется ссука европа ............... :pioner:

одна твереза думка :ya-za:
Кожен зможе образити бандерівця. Але не кожен встигне вибачитися...
vit
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-3 1986
Тип двигателя и объем: cs

Сообщение Romanoproddi » 24 май 2014, 00:17

зомбованому Вові присвячується

http://uainfo.org/yandex/327719-klichko ... loger.html
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение dimon11 » 24 май 2014, 07:21

Romanoproddi писал(а):зомбованому Вові присвячується

:JC_JC_goodpost: :JC_JC_goodpost:
Машина продается
0675018458 Димон
dimon11

Модель и год выпуска машины: VW Caravelle Carat
Тип двигателя и объем: 1.9 tdi

Сообщение Vova-VW » 24 май 2014, 09:38

Romanoproddi писал(а):зомбованому Вові присвячується

:-) А де підпис під статейкою Тюля???
Ви взагалі знаєте що значить шудра??? (це з індії) так от шудра до Кличко точно не відноситься,шудра це по суті раб,бидло і.т.д. Який ніколи нічим не стає,не кажучи про чемпіона світу. Я на місці Кличко за таку статтю по таблу би надавав. Раніше (перед виборами в ВР) гнали що Удар це проект Фірташа то янучара (а не забувайте що фітраш і янучар практично з одного кодла)тобто вони будуть в коаліції прастів бо все куплено. Ну і що? було таке? Кличко заявив що в опозиції і на цьому стояв,і боровся з всіма,під янучара не ліг і не злився,хоч про це тринділи,та тепер вже про це всі забули. До виборів в раду всі Кличку радили об'єднатись з батьківщінай бо сам він набере максимум 7 % Кличко зробив так як сам задумав (не він сам його команда)і набрав в два рази більше. Ну і де ці всі прогнози??? Звичайно Кличко ще новий політик,можливо не такий хитрожопий як більшість,але як спортсмен сін дивиться реально на речі. Та й поки що старається робити то що говорив (тобто його партія в раді) так само і він.
Як не крути але ні за порохом ні за кличком ніхто реальних косяків не може знайти,одні здогадки,натяки,припущення (це не означає що їх нема :-) )але поки нема реальної придяви значить нема. Тільки не треба цих розмов що хтось там від пороха чи кличко комусь щось нібито за бабло пропонував. Любий з нас може кудись піти,сказати що він від якоїсь партії чи кандидати і щось там насрати. Так само як написати цю статейку,такий собі бездарний крик відчаю :-) Тепер подумаємо кому ж це треба??? Соплві на рахунок того що Кличко не зняв свою кандидатуру на користь когось з коаліції. Ну і на чию користь він мав це робити? на користь Тягнибока? рейтенги в нього смішні,ну і електорат Кличко в більшості за нього би не проголосував. Хто ще лишається??? правильно тюля, Бінго!!! ще щось добавити? ти тепер вїхав що цією статейвою ти агітуєш за тюлю :-) Щоб ще раз не писати. Прочитавши цю статтю виходить що Кличко вийшов з коаліції тобто з їх зрадив (згідно цієї статті звичайно) тоді лишаються двоє,а це тюля і Тягнибок,а хто з них в другий тур проходить??? знову Бінго!!! :-) Думаю пояснення більш ніж вичерпне.
Що до фірташа. Америкоси хочуть його посадити на хреннадцять років,так що не думаю що йому зараз до виборів,він аби сам зміг відмазатись,а це не в нас. Так що поки що робити на фірташа якісь ставки не варто.
Якщо хочете ще мене посмішити якимось туалетним чтивом то кидайте ссилочку :-)

Повторюю ще раз не мисліть як підпідїздні бабульки :-)
Свобода - тверда як меч.
Vova-VW
сексолюб

Сообщение Б.А.Р » 24 май 2014, 09:55

andrey_leon писал(а):ВладД

мое мнение нужно всех накуй розстрелять ... а потом розстрелять тех кто на похороны к расстреляным прийдет ...

і перекласти конституцію ФРГ 45 го року на Укоаїньску мову .
Куплю vw Т2 , Т3 . 050 10 35 144 vw4.ter@gmail.com
Б.А.Р

Модель и год выпуска машины: T 3 doka
Тип двигателя и объем: 1 Z

Сообщение Romanoproddi » 24 май 2014, 10:32

при чому тут юлька? твій Порох - пи*дун. вчора навіть з юлькою на дебати не пішов, типа в нього зустріч з виборцями. а сам на іншому каналі піарився.

кароч мені пох, але Вова хватить мозги тут промивати всім.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Romanoproddi » 24 май 2014, 10:35

ах да Вова чуть не забув, твій Порох пролобіював мито на авто по 100500% і всякі акцизи. тому їздитимеш ти на свому ВВ до кінця життя....... бо не бачити тобі нову нормальну машину, бо коштуватимуть вони дорожче 2-кімнатної квартири.

Хіба Богадана чи Еталона купиш.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Vova-VW » 24 май 2014, 10:55

Romanoproddi писал(а):при чому тут юлька? твій Порох - пи*дун. вчора навіть з юлькою на дебати не пішов, типа в нього зустріч з виборцями. а сам на іншому каналі піарився.

кароч мені пох, але Вова хватить мозги тут промивати всім.

Я чітко і по пунктах довів при чому тут тюля. Добре,добре порох мій,він мені пообіцяв конфет і новий Богдан :-) Нам потрібно йти в Євро союз,як можна скоріше,тоді всі розтаможки і тому подібне зникнуть. До речі нові машини що в нас що в Європі коштують приблизно одинаково.
Я тобі просто пояснюю що реально відбувається,от і все. З тютею нема про що базарити,її риторика всім відома. Як я писав вчора вона обіцяла шахтарям що не прольється ні каплі крові,а сьогодні знову два трупа,знову напади,і.т.д. а хто в нас рулить??? сам сектант? нікого не слухає? по їхній клоті призначили начальника Одеської мусарні,а другого числа сталось те що сталось............ так що тюля з своєї батьківщінай і алігархієй нехай лохів розводить.! Про що тут базарити.............
Свобода - тверда як меч.
Vova-VW
сексолюб

Пред.След.

Вернуться в Події, факти, коментарі