vit писал(а)::ts_ss:
Класні аргументи, місцями навіть смішні,але самий класний це: Не зробив нічого для зупинки агресії рф. Головне всі зробили, і Америка і НАТО і Євросоюз ну і всі наші звичайно і тільки один порох сидів і нічого не робив,от підключився би він і все, путлер би дав задню. Чия команда займається цим чорним (відверто досить дешевим)піаром всім ясно. Я навіть не здивуюсь якщо ляшко перелиє свій електорат тюлі. До речі ніхто не замітив що порох нікого не обсирає,і не опускається до такого дішмана. Правильно написано що він вже веде себе так як переможець,тому що так і має бути,навіть якщо він і не переможе,а ті хто чує себе слабким починає гамном кидатись. Чи може хтось думає що пороху тяжко сказати піарщикам щоб зібрали компромат на тюлю і засипали її по повній ??? я сам при бажанні за один день стільки на неї і її батьківщіну нарию що люди знову будуть вимагати щоб її посадили. В основному весь цей дешевий чорний піар від відчаю,всім ясно чия команда цим займається,тюля навіть сама на пряму гонить і не встидається і текстом і в рекламі. Коли тюля сиділа то "любімец публіки" ляшко так само її облизував і кричав що вона свята,на партію гнав (батьківщіну)казав що це вони її злили,але тюля свята. Мене зовсім не здивує якщо виявиться що вони з тюлею мутять разом.
До речі щось я тут дуже мало чую типових фраз притаманних ляшколюбам типу: а шо він правду каже! а шо нє!, або: він їм всім там дасть шпрайцу!

ще таке: ви чули як він давав їм там в раді! і і в такому дусі
Тепер простий аналіз. Як я вже писав раніше тюля готова піти на що завгодно щоб виграти. На брехню,підстави,наглий, чорний піар і.т.д. причому це відкрито демонструє. То як думаєте людина яка не гребує нічим для того щоб вилізти на верхушку буде боротись з алігархієй,буде чесною і справедливою??? Треба відповідати чи і так ясно?
Я вже пояснював,але можу ще раз. Нічого я не зациклився на пороху,просто при такому виборі для мене все очевидно.
Я поважаю Гриценка,Богомолець нормальна,Ярош і Тягнебок не найгірші, просто зараз не їхній час,так вийшло.Хоча завтра побачимо. До речі порох сказав що для таких людей як Гриценко чи Богомолець в його команді завжди знайдеться місце. Та якщо все так і буде як прогнозують то для мене вибір очевидний.