Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Trium писал(а):это врядли)) быстрее вы без дотаций киевских, чем мы без воды![]()
чёто желчи больно много давитеузбагойтесь
а с водичкой у нас всё хорошо, сад поливаю, воду не жалею, ЮБК и Севастополь не зависит от Днепра

і шо? турісти навіть є?

Trium писал(а):сезон ещё не начался, а вы уже ждёте-недождётесь позлорадствовать,
, хоча, надія вмирає останньою.Trium писал(а):і шо? турісти навіть є?
а що у вас пукан совсем бахнет, если я скажу шо есть?![]()
сезон ещё не начался, а вы уже ждёте-недождётесь позлорадствовать, типо гыгыгы туристов нема у них
такие зубоскалы точно крИму не нужны
http://www.segodnya.ua/regions/krym/biz ... 16054.html
Туризм в Крыму скончается этой осенью - депутат Севастопольского горсовета
это ж целое лето ждать чтоб позлорадствовать надо, терпения стока нема 
і від себе. був я у вас. ЮБК-шмубека... ..... чесно сказати??? не в обіду але кунйя повна. срач, срач і ще раз срач. а гаряча вода - то розкіш. ціни - дорожче ніж будь-де за кордоном. і власне тому і не їздив більше в крим. 5 років як був там. фігня повна.

Romanoproddi писал(а): ще Луганда хай валить.

Trium писал(а):у нас же срач везде и горячей воды нет
Путінх*й постаравсяМені так стане радісно, якщо Ваш допис через рік ми отримаємо, десь, із під Новосибірська. З водою там без проблем і про туристичний сезон думати не треба, садок поливати також, бо немає. Подумайте - одні ПЛЮСИ,
. Кто злорадствует - пусть обкакается от своей злобной радости, такое моё пожелание.
Trium
мім іншим. ти як іноземець тепер на УКРАЇНСЬКОМУ форумі зобов*язаний писати українською.
російською тут пишуть лише російськомовні українці. так що

ковбаса із кенгуру в Крим поступила
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1