Відразу зауважу - "карантинити" чи ні, точніше захищати себе та оточуючих , та способи і засоби цього захисту кожен вибирає сам вміру своєї громадянської позиції та здорового глузду. І я на 100% впевнений, що наші уроди у владі (як нової так і старої) вже точно не зацікавлені захищати нас, наше благополуччя, наше здоров'я , як фінансове, так і фізичне, від будь яких зовнішніх факторів впливу.
Про те, що "маски" не допомагають від хворих, кажуть не лише офіційні організації (ВООЗ там і подібні) а і прості лікарі.
Про те, що запертися в 4-х стінах цілою родиною (і головне це наказують нам ті, хто живе на сотках-гектарах землі в помешканнях на сотню квадратах з тенісними кортами та басейнами) замість прогулянках на свіжому повітрі (парки, ставки, сквери, ліси), заняття спортом - звісно все з дотриманням певних безпечних відстаней - ще більш шкідливо...
Мудак-боксер киянам взагалі погрожує заборонити навіть пересуватися на приватних машинах ... Ознаки коронавірусу головного мозку у педаліка дає про себе знати...

Я не буду дискутувати на тему маска захищає від потенційного хворого - це бред в наших реаліях. Міняти маски , правильно знімати, зберігати, одягати знову.....

Навіть враховуючи те, що медичну маску одягають щоб начебто не розносити хворобу а распіратор щоб начебто не заразитися (і то, лише 3 клас). А наші владні йолопи їх урівняли у призначеннях.
І не буду дискутувати про небезпеку прогулянки парком, сквером чи біля озера.
Цей пост про інше.
Про ссученість, гнилість та цинічність наших "оновлених" владарів....
Від сьогодні нас всіх пробують поставити в стійло.... Причому не просто в стійло а ще-й з цинічними штрафами.... Я про маски в громадських місцях, парки, сквери, ліси, та інші заборони.
Киянам тупий педалік ще-й насрав так би мовити під двері... Всупереч законодавству, одноосібно, прирівняв вулиці, площі, проспекти до громадських місць. Відтепер тільки в наморднику...
Моя думка - із-за своєї цинічності, ці виродки вкрай знахабніли... Починаючи від чорта-авакова з його злодійкувато-рюкзаковатою бандою, і клоуна-імпотента, до
Маски продали, распіратори продали, налагодити виробництво цього та вчасно розробити тест-системи розуму не вистачило та-й жадоба, організувати повернення заробітчан так само злочинна розумововідсталість у клоуна, проголошуючи термін закриття кордону (хоча думаю тут швидше диверсія з боку чорта-собакова) - спричиняє якраз і можливу масовість захворюваність.
А зараз що ? Думають відбивати гроші на штрафах?
17-34тищ ? Бухим за кермом і то менше дають...
Цікаве відео з роз'ясненням злочинності постанови КМУ...
Єдине ще додам з іншого відео, що відповідно до закону
маски мають видаватися безкоштовно всім....
"Стаття 3. Фінансове забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Фінансування санітарних і протиепідемічних заходів, а також програм забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя, інших програм, спрямованих на профілактику захворювань населення, здійснюється за рахунок державного і місцевих бюджетів, коштів підприємств, установ та організацій, а також позабюджетних коштів."
і носити їх мають виключно хворі....
Стаття 20. Обов'язки осіб, які хворіють на інфекційні хвороби чи є бактеріоносіями
Особи, які хворіють на інфекційні хвороби чи є бактеріоносіями, зобов'язані:
вживати рекомендованих медичними працівниками заходів для запобігання поширенню інфекційних хвороб;
виконувати вимоги та рекомендації медичних працівників щодо порядку та умов лікування, додержуватися режиму роботи закладів охорони здоров'я та наукових установ, у яких вони лікуються;
проходити у встановлені строки необхідні медичні огляди та обстеження.
П.С. І це так само "маска".