Модераторы: Чивас, stas, Мановар
один Автомайдан, а другий - Автотітушки 
Romanoproddi писал(а):зі сторінки Дзіндзі
Сьогодні буде презентація законопроекту!!!!
Нова абривіатура: НСБК (Національна служба боротьби з корупцією).
1. НСБК буде здатна розслідувати випадки корупції в міністерствах та відомствах КМУ, оскільки не підпорядковуватиметься йому.
2. Вперше в історії України криміналізується корупція, як загроза національній безпеці.
Буде 2 статті в ККУ «Організація корупційних схем» і «Організація корупційного угруповання».
3. Законом чітко визначено, що розслідування справ за «антикорупційними» статтями належить до компетенції НСБК - це визначить відповідального за боротьбу з ТОП корупцією.
4. Закон спрямований на боротьбу з корупцією виключно в державних установах - не має загрози створення репресивного органу для бізнесу.
Слідкуйте за моїми новинами на фейсбуку, підписуйтесь на новини!
Увесь текст закону вже за декілька годин

RAMZES писал(а):Ставлю свої вимоги! Усі теми за політику на формі закрити, бо у мене два ак, заїду у гості до всіх бажаючих поговорити про політику, мо жу заїхати без рук, заїбала вже вся ця хуйня з усих сторін! Всіх з наступаючими святами! І побійтеся бога, він реально накаже!
RAMZES писал(а):Ставлю свої вимоги! Усі теми за політику на формі закрити, бо у мене два ак, заїду у гості до всіх бажаючих поговорити про політику, мо жу заїхати без рук, заїбала вже вся ця хуйня з усих сторін! Всіх з наступаючими святами! І побійтеся бога, він реально накаже!
vit писал(а):RAMZES писал(а):Ставлю свої вимоги! Усі теми за політику на формі закрити, бо у мене два ак, заїду у гості до всіх бажаючих поговорити про політику, мо жу заїхати без рук, заїбала вже вся ця хуйня з усих сторін! Всіх з наступаючими святами! І побійтеся бога, він реально накаже!
я перший чекаю!

RAMZES писал(а):Капец, вчора був сильно п'яний і злий, повитирайте всі мої вчорашні писанини, бо аж самому стидно! Десь ще вчора шось втирав, а що саме не пам'ятаю.

Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3