Був в Епіцентрі і в Новій лінії,ні там ні там нема.Хочу зробити ось так

Модераторы: Чивас, stas, Мановар, garmas

Volodumur писал(а):Дякую за інфу:). Може підкажете,яку товщину оптимально брати? В нас хтось вже таке робив?
crayfish писал(а):Коли я працював на колишній роботі, мав доступ до таких листів, ми ними покривали пандуси для заїзду інвалідних колясок у корзину підйомника і підлога у деяких версій тих корзин була з такого листа. Нам його постачали датчани, а згодом ми купували ті листи в Польщі - там найдешевше. У нас товщина була 4мм. пробували закуповувати на Україні, так або ціна космос (бо перекупщики), або якість погана (вітчизняні виробники).
ВалераК59 писал(а):vit А если я в салоне положу что б ты не так пачкал пол ?
когда тест-драйв? 
когда тест-драйв? 

vit писал(а):crayfish писал(а):Коли я працював на колишній роботі, мав доступ до таких листів, ми ними покривали пандуси для заїзду інвалідних колясок у корзину підйомника і підлога у деяких версій тих корзин була з такого листа. Нам його постачали датчани, а згодом ми купували ті листи в Польщі - там найдешевше. У нас товщина була 4мм. пробували закуповувати на Україні, так або ціна космос (бо перекупщики), або якість погана (вітчизняні виробники).
привезеш з поляндії?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1