Модераторы: Чивас, stas, Мановар
wolf76 писал(а):Стас в этом году не смог , смотрю на следующий год собираешся не на шутку и здесь народ баламутишь и на .ru молодец! я тоже планирую
Чивас писал(а):Я пока что макументы попробую оформить! А там видно будет! Мож тоже помчу! Но то пока вилами по воде писано!
wolf76 писал(а): Чивас делай документы, постарайся уж, и заодно на фесте побываешь и нем.родственников проведаешь-как они там без тебя поживают
wolf76 писал(а):..........хм так знать i побачить то рiзнi справи
wolf писал(а):Чивас, а что случилось? ты сдался и не едешь? что с документами? ты без них ездишь? Вин у тебя что левый? кто тебя так напугал? и пройти главное поляков , а с другими европейцами уже границ и нет вовсе и ещё я хочу сказать, что видел как проходят границу такие ушаты так что твоя ласточка пролетит просто
crayfish писал(а):Поліція... окрема пісня. Стоять патрулі відразу на колишньому кордоні із Польщею, біля Гьорліца - як бачать авто з номерами не євросоюзу - пиняють 100%. Питання від них стандартні - куди їдеш, для чого, покаж папірен. Тільки папірен в руки - торба... перевіряють все: від візи, паспорта, тех.паспорта - до авта (а особливо трусять "свіжі" авто, такі, як у мене), теж прискіпливо ставляться... От цього рейсу шукали в мене тахограф - думали0, що він у мене був, і я його зняв... лазили до запобіжників, знімали плафон світла в салоні - шукали обрізані проводи... потім до наклейки, про повну масу докулупались - типу вона переклеєна... потім, капот відкрив і див. номер кузова..., але головне - перед тими танцями з бубном вони пробили авто по ВІН номеру - але все одно все перепровіряли. Причому обов"язково найдеться поліцай, який розмовляє російською.. Питає у мене - де я взяв таке авто, я кажу - купив, він - а де купили? Я - В Україні, а він, типу, так авто для німецького ринку, я ви його там у себе знайшли, я кажу, так перегонщик мені пригнав, я типу, так спєцом замовляв. А тоді поліцай каже - ви кажете правду, і тому ми вас відпускаємо, бо ми пробивали ваше авто по базі проданих машин, і там написано, що бус купується українцем... Якби ви нам брехали, ми б перевіряли далі... Отакі там поліцаї - все перепровіряють...
crayfish писал(а):Мановар писал(а):це типу якщо б я їхав на свому тракторі на німці, і в мене був вантажний а тепер повний пасажир, то я вже порушник? чи просто треба мати папери про переобладнання (яких в мене немає)?
Навіт не думай без документів сунутись - незнати чим це закінчиться, я не знаю чи німці взагалі мають таке поняття, як переобладнання з вантажного на пасажир
Але без доків проблеми 100 % гарантовані.
В неділю знову їду - побачу до чого вони на цей раз причепляться.
Вернуться в Клубные встречи, поездки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1