Андрулик писал(а):Так вот хочетса опознавательные знаки!!!!!подскажи где взять.......
Стучись к Сереге с Анютой (Рыжим)

Модераторы: stas, Мановар, Анка(от Рыжего)
Андрулик писал(а):Так вот хочетса опознавательные знаки!!!!!подскажи где взять.......

!
У нас есть опознавательные знаки! Пиши или в личку или сразу звони.garmas-vitaliy писал(а):фафа стасові вчора на галицькій!
А що я там робив !?!?!

Анка(от Рыжего) писал(а):russo69
ну не настільки наш клуб великий , тому зустрітися випадково ще проблематично.![]()
Від нас фа-фа Андрулику ! Приїзжав до нас.

ПОПРИГУН писал(а):Фа-фа Sepa ,ти наступного разу попереджуй, я хоч каву взяв-би,
. А ручки я тобі зроблю і поміняю з моєю доплатою на якийсь інструмент. Можливо. Ти не проти? 
stas писал(а):garmas-vitaliy писал(а):фафа стасові вчора на галицькій!
А що я там робив !?!?!
![]()
andriy77777 писал(а):Фа Фа Франківському течику на кордоні ІваноФранківської і Тернопільської області
andriy77777 писал(а):Фа Фа Франківському течику на кордоні ІваноФранківської і Тернопільської області
garmas-vitaliy писал(а):це 2riv

Sepa писал(а):ПОПРИГУН писал(а):Фа-фа Sepa ,ти наступного разу попереджуй, я хоч каву взяв-би,
Та нічого, я свою візьму наступного разу. А ручки я тобі зроблю і поміняю з моєю доплатою на якийсь інструмент. Можливо. Ти не проти?

garmas-vitaliy писал(а):Мановар
він на сусідньому форумі є лиш...

Вернуться в Знайомства та привітання
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3