grigoriy812 писал(а):А може пронесе стороною ?
Таки певно не пронесе...
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
grigoriy812 писал(а):А може пронесе стороною ?

,то від них прийшло 

Виктор1956 писал(а):+20 без осадков.Ребята на бусы и вперед к нам![]()

Dimba_1990 писал(а):Виктор1956 писал(а):+20 без осадков.Ребята на бусы и вперед к нам![]()
Тоді, може, на пошуки кота...![]()
![]()

Така мела пурга що видимість була не більше двадцяти метрів, а сніг так різав що я навіть не міг підняти голову бо реально вибивало очі, лице закривав рукою, бо інакше було не можливо. В мене було таке враження що я десь в Новосибірську попав в пургу. Я вже не перший день на світі живу але такого ще в наших краях не бачив ніколи. Реально не вірив що доїду додому. Добре що в мене весь час мінімум пів бака соляри, думав що зараз десь застрягну і буду чекати літа в бусі. Доїхав чудом. Зібралось нас десь 10 машин і їхали колоною. Весь час всі виходили і випихали то одного то другого, повезло що один чел мав лопату. Про то як я буксував і скільки разів застрягав навіть не пам'ятаю. Люди по заправках кучкуються, машини полишали і надіються що стихне, але мите чим раз тим гірше. Я на всякий залив ще десять літрів соляри і спалив її менше ніж за сорок км. Я так газував і боксував що горіли колеса і смерділи ремені. Я вже навіть не пам'ятаю як до дому добрався. Та знаю точно що доки це не устаканеться я навіть з хати не вийду ні за які гроші. Такого я ще в машині ніколи не переживав, цих шість годин довжиною в вічність я напевно запам'ятаю на все життя. Не знаю як там в інших областях та в ІВ-Франківській повний і безповоротний пі...ец. Так що навіть не вздумайте нікуди за місто їхати бо можна в таку жопу попасти що вам і не снилось. Я вже сьогодні не раз думав: а може ті майя помилились з датою кінця світу? Пацани це не реально описати!
Мановар писал(а):в нас тупо перекоили всі виїзди з міста
маршрутки не ходять, троліки тож стоять
Romanoproddi писал(а):в мене кіт ввечері до природи пішов і не вернувся![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
grigoriy812 писал(а):Romanoproddi писал(а):в мене кіт ввечері до природи пішов і не вернувся![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ги-ги а шо йому погода , коли "марець" по калєндеру
в нас така ж жопа як Вова описав в Франику 

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2