Interuzik писал(а):Не знаю может я один такой ,может еще кто то есть,,но после обеда такой дЭпрЭсняк,что аж тошно...![]()
![]()
+1, з утра покрасив ворота, покосив у саду (підготовка до храму), і

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Interuzik писал(а):Не знаю может я один такой ,может еще кто то есть,,но после обеда такой дЭпрЭсняк,что аж тошно...![]()
![]()

а 3 куба бетону залити як вам? і ще й на дівок во тільки що вернувся 
Romanoproddi писал(а):слабаки![]()
а 3 куба бетону залити як вам? і ще й на дівок во тільки що вернувся

себе пойти землю с бетоном перелопатить? Вот только на фига мне бетонированая земля? Пойду лучше самовар разведу- кумовья собирались к нам в гости! Ну, а что то за кума, что под... под яблоней чай не пила? 
vizit-3 писал(а):Ну, а что то за кума, что под...
если чай зеленый,почему бы и нет. 
Марко писал(а):Прокачав і розвоздушив систему охолодження на свому Т3, тепер в мене радіатор прогрівається, правда Вова Візит мене попередив, що варто ще провірити пічку на наявність повітря в пічці, так що буду ще раз прокачувати з відкритим краником пічки, так як вона стоїть в найвищому місці...
Марко писал(а):Прокачав і розвоздушив систему охолодження на свому Т3, тепер в мене радіатор прогрівається, правда Вова Візит мене попередив, що варто ще провірити пічку на наявність повітря в пічці, так що буду ще раз прокачувати з відкритим краником пічки, так як вона стоїть в найвищому місці...

Пляшка з мене 
в нас сьогодні храм у селі

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 12