Модераторы: Чивас, stas, Мановар

то ще норма. думав розвернутись при переїзді на Україну і ще раз на 350 км крунути за ніч. але плани змінились трохи.

. Маю рекорд очікування - 25 годин на PL-UA переході....
і запах порошку німецького
зараз як дихну десь чи почую - зразу тошнить

leshiy_40 писал(а):Якийсь молодий роздзява вцідив мені в бочину на своїй новенькій дачії.(на перехрестку)
І що будеш тим дітям казати...
садовский писал(а):Как разъехались?
leshiy_40 писал(а):садовский писал(а):Как разъехались?
Вигріб з кошелька в нього гроші і поїхав по своїх справах. (було там всього 250 грн.) А як іще можна було розійтись в даній ситуації ???

leshiy_40 писал(а):kruslan6
Сам розумію, що обійдеться. Мені всерівно капіталитись в ближайші місяці..., але настрій підпортив. В мене, така, глибоченька царапина, а пацана крило, фара, бампер, капот чуток. Ну що буду нагружати, тим більше новенька дачія.(да і морда вроді знайома)
leshiy_40 писал(а):Якось раніше таксист задом на фаркоп мені вчипився, хвата подібних пригод. Як би на все звертати увагу, то голова кругом піде. (ще раніше мотопедист в задніцу дався, і так нормально)
Не скучно тут, одним словом.

leshiy_40 писал(а):trabant
Життя навчило на такі дрібниці уваги не звертати, всі живі-здорові і ладно. А заліза на наш вік вистачить.

Рыжий писал(а):100%
Sepa писал(а):Романтика полягає не так в дорозі, як в прикордонному переході.... Маю рекорд очікування - 25 годин на PL-UA переході....

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 25