Romanoproddi писал(а):це закон про утилізацію?
і про утилізацію і ще одне покращення, з 1 січня збільшують ставки на розмитнення б/у авто
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Romanoproddi писал(а):це закон про утилізацію?
Мановар писал(а):Romanoproddi писал(а):це закон про утилізацію?
і про утилізацію і ще одне покращення, з 1 січня збільшують ставки на розмитнення б/у авто

Мановар писал(а):Romanoproddi писал(а):це закон про утилізацію?
тваю ж мать
задовбали. карочє чую що я точно на польських номерах кататись будуRomanoproddi писал(а):та скачай карти з нету - нафіга ото150 грн баригам віддавати? на форумі ссилок валом. сам користуюсь.
мабуть то той податок -збір за утилізацію. задовбали - тепер машини не в 3 а в 10 раз дорожче як там будуть.
так що бери - бо прийдеться на польських номерах брати
Romanoproddi писал(а):так що бери - бо прийдеться на польських номерах брати

mijki писал(а):Тепер точно всі як ламануться ...- прийдеться на таможні ночувати
Мановар писал(а):одним голосуванням і розчерком пера гаранта можна добратися до тих розумників що їздять на польських номерах, просто ще час ненастав, зараз інші цілі, але я впевнений що той час не за горами
покращення життя.
вирішили малу в Німеччину на навчання відправляти. так що бабло на то треба. а машина почекає.
- http://www.autowereld.nl/volkswagen/tra ... tails.html 
женуть Т4,Т5,Caddy,VivaroRomanoproddi писал(а):я на польці женюсь і хай мене в напів польську дупу тоді цілують![]()
а за скважини - в двір не пущу. п.с. куплю німецьку вівчарку. бажано злу і ненаситну і щоб людей жерла. а краще нелюдів.
молодец

)Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1