stas » 21 сен 2012, 22:45
На мою думку машинка тих грошей вартує. І цілком реальний пробіг.
В підтвердження - фотки буса.
ИМХО.
По-перше. Всі помилки у даних (потужність та розхід) на мою думку свідчать про повне незнання користувача технічних специфікацій. Людина просто має машину, користується нею, ЗНАЄ РЕАЛЬНИЙ розхід автомобіля ПО МІСТУ !!!! та десь чув приблизно про потужність двигуна. Не думаю, що це перекуп і не думаю, що тахо накручен.
Не думаю, що накручен з двох причин.
1. Подивіться на машинку. Це не тупо вантажний бус, якій розвозить товар. Це специфічний автомобіль. Причому якщо він і долає великі відстані (в чому ДУЖЕ і ДУЖЕ сумніваюсь - кріплення шаф у їх ментів викликало би м'яко кажучи подив), то ДУЖЕ рідко.
Це виглядає як якась мобільна майстерня яка спеціалізується на конкретних замовленнях (відкривання сейфів, ремонт замків, дверей, щось інше). Тому в таких режимах в основному поїздки максимально два-три рази на день, три-чотири рази на тиждень. Відстань, в залежності від розміру міста - 10-30 км на одну поїздку. Можна порахувати (я не рахував).
2. причина.
Є тут мої темки про кілометраж.
Там часто мають не одну машинку на сімью-фірму а декілька. Я особисто знаю декілька автівок. Одна 53 тищі на спідометрі - Мітсубіші Л200 96 року. Друга Хюндаі Н100 95 року з 94 тищ км. Все оригінальний пробіг... Був учасником купівлі нових та обслуговуванню.
Ну і ще одна причині - приїдьте на зустріч гляньте мою машинку. Там був показник коло 18 тищ км. Скажете чи таке можливе...
Єдиний нюанс - митники можуть домахатися до вікна у кузові.
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI