stasпро міністра МОЗ більше згодний з думкою Яневського. Моя жінка лікар. І її батьки лікарі. Свого часу з Ємцем зустрічалася по роботі. Він гарний дитячій кардіохірург, золоті руки. Але управління це не його справа. А далі йому любий ярлик можливо чіпляти, бо за його згоди чи без неї кожен просто заробляє гроші! Я про то знаю не з газет та не від Ромки Скрипіна.
Що до іншого! То не обов'язково з усім кожному погоджуватися!
Ситуація навколо цього вірусу на мою думку штучно накручена до космічних маштабів! Від простого грипу вмирають сотні тисяч людей і пандемії не оголошують. Роблять канікули у школі і цього достатньо, а зараз в мене навколо Конотопа виставили пости для догляду вантажу, та замірів температури! Пряме обмеження моїх конституційних прав у плані огляду МУСОРАМИ мого автомобіля без судового рішення! Вони будуть пхати свого градусника до мене перед тим пхавши його собі у дупу чи ще біс його зна куди! Я НЕВІРЮ МУСОРАМ. Тому що в мене по селу ходить натовп відпущених за гроші наркоманів, крадіїв та як мінімум один убивця якого не притягнули до відповідальності бо відкупився, має пару условок, зараз шукає ще де б відзначитися!
За ідіота Яневського!
Він всього навсього задріпаний ПРОФЕСОР з історії. Можливо це дрібничка і практично кожен громадянин якого можливо назвати ідіотом чи ще якось має таке звання здобувши його наприклад за гроші чи ще там якось.
Одного разу хлопець який їхав зі мною від Конотопа до Київа разповідав про свого дурного та тупого шефа! Як він невміло керує компанією, як він тупує на кожному кроці. І от цей хлопець мав бачення правильних рішеннь які повинен був прийняти шеф. На моє запитання чи є затримка по зарплатні відповідь була немає! А от питання чому цей розумний парубок сам не відкриває фірму та не стає МУДРИМ ШЕФОМ загнало його в глухий кут! Він не знайшов розумної відповіді, хоча він на багато розумніший свого теперішнього шефа! І при цьому він знаходиться спіднизу!
Про Ромку Скрипіна знаю також не тільки з телевізора. Знаю особисто людей які працювали з ним у студіях на телебаченні! Немає там одностайної думки що він лапочка і пайхлопчик! Склочник ще той.
Але він так чи інакше має свій сталий рівень! І ті хто приходить до нього в студію на цьому рівні мають якийсь певний вигляд. Він запрошує багатьох. Наприклад був нардеп від Конотопа, тупущій як валянець. Ромці нічого не потрібно було робити по його дискридитації чи навпаки для його вибілення! Були задані питання які питав би також я, та були отримані відповіді. А вже по відповідям складалося враження про того депутата.
https://www.youtube.com/watch?v=ofJavgegJIEде тут неадекватність Скрипіна?
Можливо я засліплений чимось. Але я не керуюся сліпо лише їх баченням світу! Я маю своє особисте бачення та розуміння того що відбувається! і воно збіглося з їхнім! Значить я можливо такий самий як Яневський та Скрипін навіжений!
Я скажу більше!
Такої хвороби як СНІД не існує зовсім
Але ж в газеті написано що вона є
і щорічно мільярди доларів витрачаються на боротьбу з тою хворобою!
Про це говорять багато людей. Хто починає говорити дуже голосно потім не знаходять.
Це лише моя думка і кожному вирішувати самому, погоджуватися що така хвороба існує чи ні!