Модераторы: Чивас, stas, Мановар
brigada писал(а):Да, зараз багато таких ідіотів. Добре, що хоть машину не угнали. Навіть сигналізація не допоможе при угоні. Буду ставити собі якусь систему, щоб контролювати місце знаходження свого авто.
Niko писал(а):brigada писал(а):Да, зараз багато таких ідіотів. Добре, що хоть машину не угнали. Навіть сигналізація не допоможе при угоні. Буду ставити собі якусь систему, щоб контролювати місце знаходження свого авто.
Сигналізація зовсім не перешкода для шахраів і бачу все частіше машини без якогось бокового скла і з плівкою. Просто розбивають скло и крадуть падлюке все, що можна. Мабудь і мені треба ставити систему для слідкування через gps за місцем знаходження. Через пошук ось цю знайшов http://mapon.com.ua, сподобалась що все можна робити у андроіді. Як на мене це швидко и зручно, може хоть так можно буде спати спокійніше.
leopolis писал(а):Буквально на днях стикнувся з сервісом GPS-трекінгу. Виникла потреба проаналізувати роботу водія - і є дуже цікаві готові рішення.
Коробочка-трекер яка непримітно встановлюється, в ній сім-карта, кожні кілька секунд через GPRS передаються точні координати. Є можливість на сайті на карті в реальному часі відслідкувати автомобіль, або проглянути денний трек - на карті видно маршрут, швидкість на ділянках, час стоянки і багато іншого. Також можна підключити допустим датчик рівня палива, і в реальному часі спостерігати зміну рівня в баці - злив палива унеможливлюється. Сервіс безкоштовний - крім ясно інтернет-трафіку мобільного оператора, який наприклад в пакеті "КС-датчик" сьогодні 1 грн в день.
Це звичайно не сигналка, а швидше протиугонка. Навіть не "проти-", а "післяугонка". Також можна, наприклад встановивши на авто дружини, планувати свій відпочинок - точно знаючи де вона зараз, не боятися що тебе "застукають"
leopolis писал(а):........... Також можна, наприклад встановивши на авто дружини, планувати свій відпочинок - точно знаючи де вона зараз, не боятися що тебе "застукають"
Вернуться в Объявления и предложения не связанные с работой форума или машинками.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3