Пора выдвигаться, но не знаю, не угроблю ли дрыг??
Если кто имеет желание что-то посоветовать, набирайте моб 063-ч86-2ч-3ч, бо в сети уже не буду
Буду благодарен

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
, кстати есть два ряда сидений в велюре, каравелла оригинал
Вот она - сила ракурса и освещения!
кацык писал(а):Симпатичный! даже больше скажу, хороший бус!
Теперь я могу ставить Бусьоныша не как раньше - задом вплотную к столбу или стене, но и как все люди, т.к. спокойно могу открыть и закрыть ляду. Хотя, конечно, какую-то секретку надо придумать..leopolis писал(а):Виглядає цілком пристойно.
А про температуру відповіді нема - бо варіантів безліч, в т.ч. і те що в тебе вона нормальна. Рішення їхати чи ні теж приймаєш т'ільки ти, а не форумний референдум. Ніхто не хоче брати на себе відповідальність за твій двигун.
Доїхав?
Чи то без зупинок, незважаючи на стрілку показометру, чи то із зупинками на півгодинки для природнього охолодження вечірньою прохолодою
Бо коли вдень я його тестував, то виходило так, що за 12-15 км він прогрівавсь і навіть перегрівався. Я не знаю, може й датчики брешуть, але головка блоку була дуже гарячой, так що слина, коли я на неї плював (пробач мене, Бусьониш) випарбвалася миттєво.

Klaviat писал(а):Kotovski
в основном гуру не в киеве, в целом боярка, борщаговка, за вышгород..
А по кофейной гуще можно заехать погадать на любое сто

leopolis писал(а):ам не хочеш розібратись? їхати на сервіс не зробивши ніяких елементарних маніпуляцій - смішно.
1. Нічого ніде не тече?
2. Система під тиском?
3. Вентилятор .?
4. Пічка добре гріє?'''
Ото зараз закинув сорочки у пральну, поки пре, готую їжу, потім заточу її. Ще тре робочі питання опрацювати трішки. Вихідних просто немає. Сплю по 4-5 годин, вже задовбавсь, як той собака. Одна радість – покататися автом. Але ж і бус викидає сюрпрайзи.
Боюся лізти до складних механізмів, особливо до геть незнайомих.. Фобія в мене щось зламати, або зробити якусь шкоду.. Ото було одного разу як перетягнув шпильку на клапанній кришці УАЗа та зламав її.
Тепер кожного разу, як щось роблю, згадую цю річ
Хотів зняти цього.. як його…термостата, але не зрозумів як відкручуються ці два болти (був без окулярів – не розгледів). Та ще й треба знати яку рідину охолоджуючу брати на долив. Колір її не червоний, а трохи голубий. О таке.
Mopo3 писал(а):Может быть нестыковка ДТОЖ и показометра.У меня вентилятор срабатывает когда стрелка между лампочкой и максимальным значением.

завжди радий 
О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
, скоко мы их?!! Да Кацык! 
не слухай, тиск має бути. Якщо це звичайно не гази з-під прокладки.Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2