Купив на ОЛХ собі два тормозних діска новішого зразка (на бус 1990 р.в). Прийшли разом із підшипниками (покоцані і на повторне встановлення мабудь не підійдуть).
Той підшипник, що менший (зовнішній) маркування пише кирилицею що 32204-й ( розміри по-паспорту зовнішній 47 внутрішній 20). Зовнішній діаметр на тормозному дискові проточений до 47мм. і плотно забита туди обойма, [color=#BF0000]внутрішній діаметр підшипника якимось!!!!!! чином [/color]проточений, чи просверлений, чи вифрезований до 22мм. - певно для того щоб надівся на вал цапфи.
І зараз порадьте добрі люди, що мені робити:
1. Де знайти роликовий із діаметром зовн.47мм, а діаметром внутр. 22мм.? Я не фахівець, але гуглив, то вроді такого калібра немає.
2. Якщо куплю 32204-й (зовн47, внутр20), то як проточити внутрішній розмір до 22мм. Може в кого є досвід розбирання і складання після проточки таких підшипників, бо в зібраному стані мені здається таку токарну операцію нереально провести?
3. На крайній випадок, якшо знімати на осі цапфи 2мм, шоб став діаметр 20мм., то це не сильно послабить конструкцію?

Може спочатку собі поставити і проїхати хоч 5 тис км а потім радити?
Але коли щасливий власник 4 нових шрусів міняє їх на сервісі (в надії що зараз поїде і заробить грошенят) і не може навіть виїхати з території - бо 2 вже розібрались то в нього геть інші думки
Я не говорю за шарові, тросіки . фари і замки - а за ті запчастини які впливають на безпеку руху та самого водія. З власної практики за 2роки десь з 10 замін таких нових ступиць на дорожчі або б.у.