Модернізовав я все таки ту нимецьку схему індикації накалу на панель.
Зараз у мене індикатор на приборці світиться рівно стільки скільки йде напруга на свічки, без всяких там - "лампочка погасла, а на свічки, ще йде напруга 2 хв 45 сек". А то мене то доставало, що свічки каляться годину, а я цього не бачу.
Німці придумали свою схему для випадку коли правильний датчик "температури", "правильне" реле, "правильні" свічки, "правильне" реле на генераторові..... а коли у мене завились якісь "неправильні" бжоли, то на виході у мене виходить "неправильний" мед. Зараз я по крайній мірі можу контролювати процес накалу, наступним кроком буде оприділити чому інколи залипає реле (не одне, а декілька штук різних) і спробувати його відрегулювати.
Рацуха моя полягає в наступному:
1. В моторному відсікові. Відкусив провід який іде від гнізда реле накалу на панель приладів (це контакт L), той кінець, що йде у жгут на панель зачистив і запаяв до провода котрий іде на свічки.
2. На панелі приладів. Світодіод (жовтого кольору) який показує накал вийняв і вставив іншою полярністю. Перерізав дорожку яка подавала "+" на цей світлодіод і запаяв туди провід "-".