Увага, новий варіант розводу, тільки розвод цей "наполовину"
Дзвонить нам мужчидло, довго питається про кпп, просить пошвидше бо машина на підйомнику.
Відправили якомога швидше (у м. Львів) кпп, пролежала вона на складі дня 4 приблизно, дзвінок від незнайомого мені номера и хлопця:
-Ало, доброго дня! Це Ігор? (називає моє прізвище і по-батькові, точну адресу і всю інфу про мене, я аж здивувався) коробку ви відправляли у Львів автолюксом?
-Доброго. я. щось із коробкою?
-ну да, там наложка (умовно) 6000грн, але ж ми домовлялися на 2000??? і чи знаєте ви Ігоря із Чопа?
-та ні, шановний, домовлялися на 6000 і Ігоря не знаю 100%.
-блін, я здається попав...
-розкажи все з початку, нічо не розумію взагалі...
-така ситуація... в мене машина на підйомнику висить вже другий тиждень, я знайшов оголошення на ОЛХ про кпп від Ігоря з м. Чоп домовились про кпп за 2500, 500 завдатка йому я скинув, мовляв на доставку на випадок якшо я не заберу, і пообіцяли найшвидше відправити мені кпп. тіки їхала шось вона довго і нарешті приїхала тіки тут наложка 6000, а не очікувані 2000. дзвоню в Чоп а там слухавку не беруть, дзвоню з іншого телефону - беруть - впізнають і кидають слухавку. плюс загуглив їх номер, а вони шахраї-рецидивісти. запчастини присилають але не те і на за ті гроші. думав шо ви їх спільники
-та я на двох форумах вже років 5, багато із ким працюєм, таким не займаємось...
і далі розмова в тому ж форматі, поговорили, зрозуміли шо встряв і я і він. ну то вже інша справа як то кажуть. добре шо він виявився порядною людиною і проблему ми з ним вирішили.
просто розказав про яскравий приклад теперішнього розводу "наполовину" завдатка вже нема, запчастина є, але не та, але то вже нікого не цікавить, не подобається - не забирай
ось такі справи хлопці, м. Чоп, номер телефону їх скину для відомості.
повторюю, ціни і завдатки вказані умовно, хто знає ціни розуміє про шо йде мова...
будьте обережні, бережіть себе!