Модераторы: Чивас, stas, Мановар, кацык
. З одного боку, стільки в нього вклав, що не хочеться продешевити. З іншого - розумію, що, для того, щоб продати, треба придумати гарну ціну. Думаю так. Якщо вантажний - то десь 10500. Якщо переобладнати - то ціна буде залежати від комплексу переобладнання (вантажо-пасажир, пасажир, к-сть місць, шторки, шумка тощо).russo69 писал(а):Romanoproddi
Невже наважився на буса?
питання бабла. + подальша не визначенність мого перебування в якій країні 
Romanoproddi писал(а):еее..не потягну

Sepa писал(а):Romanoproddi писал(а):еее..не потягну
А скільки потягнеш?
. Зате раз зробив - і катаєшся спокійно. Ось для інформації, в скільки мені мій обійшовся: авто з першою реєстрацією - 10200$; гума зимова 4000 грн; ГРМ 3000 грн; ходовка 2000 грн; гальмівні диски з колодками 2000 грн. За дрібнички мовчу (заміна трубок високого тиску, тричі зварка вихлопної, ремонт куліси коробки тощо). Зате тепер їжджу (і їздив би й далі) спокійно 
Sepa писал(а):Рома, за 8 теж може бути непоганий Фольцик. Припустимо, 1,9
Romanoproddi писал(а):дизел 1.9 слабуватий кажуть і пишуть тут ц нас. а бензинка то лише 2.5 бо 2.0 для буса - то малувато

Romanoproddi писал(а):дизел 1.9 слабуватий кажуть і пишуть тут ц нас. а бензинка то лише 2.5 бо 2.0 для буса - то малувато
Romanoproddi писал(а): 2.0 для буса - то малувато

vizit-3 писал(а):Серега, я твою тему кинул в Харьковской ветке бус-клуба. Может кто и позвонит...![]()
У меня таких денех точно нет и пока не предвидится- поточных дел много
. Я бусю помою завтра, если мороза не будет, пофоткаю качественно и выложу фотки. Заодно на авториа повешу. Вот ОЧЕНЬ хочется, чтобы он в хорошие руки попал...
жалко такого апарато якомусь "укратітелю" оддаватьВернуться в Продаж, купівля автомобілей
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4