Модераторы: Чивас, stas, Мановар, кацык
kupriy писал(а):По-перше - ціна на 100 відсотків відповідає якості та стану авто. По-друге - сходіть на авторинок і подивіться ціни, нижче 10 тис на таке авто ціни немає.

kupriy писал(а):Я не нервуюсь, Ви ж авто не бачили в очі, а кажете що дорого. Кожен має право висловлювати свою думку, так що це все нормально.

. Робоче авто за кордоном проходить мін 50 тис км в рік. Не вірьте коли Вам кажуть що рідний пробіг авто якому 8 років менше 200 тис, з таким пробігом ніхто автомобіль за кордоном не продає, а якщо продає то по такій ціні як у нас. Подумайте самі, навіщо купувати автомобіль для роботи, якщо він буде наїзджати 10 тис в рік. Німці особливо дуже гарно рахують свої витрати, потрібно платити за техогляд, за страхівку, податок на авто і автомобіль буде просто стояти? Я, наприклад, не вірю жодній обяві пригнаного авто, якому 5-8 років з пробігом 100-120 тис, це просто НЕ РЕАЛЬНО - хай покажуть сервісну книжку без вирваних сторінок. І повірьте 220 тис, це дуже мало як для пригнаного автомобіля. Коли авто вчасно обслуговується на фірмових станціях, заливається дуже високої якості масло і дп, то стан двигуна там просто відмінний.kupriy писал(а):Пробіг можливо зробити який Ви забажаете, всього за 100 гривень![]()
. Робоче авто за кордоном проходить мін 50 тис км в рік. Не вірьте коли Вам кажуть що рідний пробіг авто якому 8 років менше 200 тис, з таким пробігом ніхто автомобіль за кордоном не продає, а якщо продає то по такій ціні як у нас. Подумайте самі, навіщо купувати автомобіль для роботи, якщо він буде наїзджати 10 тис в рік. Німці особливо дуже гарно рахують свої витрати, потрібно платити за техогляд, за страхівку, податок на авто і автомобіль буде просто стояти? Я, наприклад, не вірю жодній обяві пригнаного авто, якому 5-8 років з пробігом 100-120 тис, це просто НЕ РЕАЛЬНО - хай покажуть сервісну книжку без вирваних сторінок. І повірьте 220 тис, це дуже мало як для пригнаного автомобіля. Коли авто вчасно обслуговується на фірмових станціях, заливається дуже високої якості масло і дп, то стан двигуна там просто відмінний.
Sepa писал(а):Не вірьте коли Вам кажуть що рідний пробіг авто якому 8 років менше 200 тис

DeeDee писал(а):Sepa писал(а):Не вірьте коли Вам кажуть що рідний пробіг авто якому 8 років менше 200 тис
От я й хочу знати, чи варто зв’язуватися з 2004 роком і 220 тис, як себе будуть почувати насос-форсунки і все інше, чи краще вибрати щось молодше, хоч і не таке німецьке :) З одної сторони 10К, з іншої 220 тик і 2004 рік. Продавець міг би схилити ваги у потрібну сторону, але, бачу, він поки що не дуже до цього налаштований. Це б за нього міг зробити кондішн або клімат, але на жаль його немає![]()

kupriy писал(а):Я, наприклад, не вірю жодній обяві пригнаного авто, якому 5-8 років з пробігом 100-120 тис, це просто НЕ РЕАЛЬНО
DeeDee писал(а):На правах Апу - можу скинути ссилку на комерційне авто, якому 10 років і пробіг у якого менше 200 тисяч (але більше 150). Бувають і такі чудеса, сам вживу бачив :)

Вернуться в Продаж, купівля автомобілей
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4