Модераторы: Чивас, stas, Мановар
заодно и колодки поменял а то на левом уже метал по металу шол
А я проленился целый день, даже на улицу не выходил

Важкий видався - чекаю 10 днів в Німеччині на загрузку, не було роботи зовсім, і от нарешті позвонили, сказали куди їхати за грузом, приїжджаю на завод Тайко Електронікс, мені видали дві коробки зі штекерами для проводки ( 6 кг брутто), і я пошпарив на Україну
тому в вівторок на наіч і далі мабуть п*ятниця ніч.

crayfish писал(а): Кордон проходив з 3-ї год. по обіді в суботу до 10-ї вечора - отак "пашуть" наші митники![]()
і вже о 12-й ночі був вдома. Заввтра на 9-ту розгрузка в Стрию, пару днів перепочину і знову в рейс.
Поставить перед собой цель и погибнуть на полпути к цели...
как вам такой аппарат
,везли в тундру
stas писал(а):П.С. я практично ніколи не їду, без негайної потреби, через через польський кордон. Краще навіть мотанутися більше км, але проїхати через Словаків. Останні раз катаюсь через Мадярів. Єдиний мінус - на автомагістралі при 130 завеликий розхід палива. Занадто.... Хоча і швидше...
crayfish писал(а):stas писал(а):П.С. я практично ніколи не їду, без негайної потреби, через через польський кордон. Краще навіть мотанутися більше км, але проїхати через Словаків. Останні раз катаюсь через Мадярів. Єдиний мінус - на автомагістралі при 130 завеликий розхід палива. Занадто.... Хоча і швидше...
У мене робота тепер мотатись туди і звідти.. Через Словаччину незнаю чи мене пустять - у мене віза польський шенген, і країна вЇзду має бути країною яка видала візу (окрім країни, яка прямо не межує з нами).. У Словаччині віньєтку тре купувати - а це зайві витрати. А так, у мене маршрут стандартний:
хата-заправка-кордон-піт-стоп у Кракові - заправка біля Лєгніци - Німеччина (тут або на північ йду - Гамбург, або на захід, ближче до Бельгії - Дортмунд, або на південь - Нюрнберг_ і назад.
Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 22