Їзда до першого поліцая в Польщі. Про Німеччину взагалі мовчу - зась! 
vit писал(а):будем шукати совдепію не юзану
Romanoproddi писал(а):crayfish
радив би Хеллу
crayfish писал(а):Питання до гуру нічної їзди: якої фірми купити додаткові фари для нічної їзди (ближнє і дальнє)???
Доречі є варіанти габаріта діодною полоскою по зовн. контурі фари - напевно зустрічав в Європі...дивиться також супер.
Gerc писал(а):crayfish писал(а):Питання до гуру нічної їзди: якої фірми купити додаткові фари для нічної їзди (ближнє і дальнє)???
Звичайно Hella серйозна фірма, але і ціна...
crayfish В мене на фурі, правда на кабіні зверху стоять Wesem дальнього світла, вже років 6-7 і все нормально і луплять бомба.![]()
Головне не попасти на фуфло, яке штампують під марку фірми.
А ще раджу брати фари з вмонтованим цоколем під габарітік - кльово дивиться в нічний час коли фари не горять, а габаріт підсвічує...Доречі є варіанти габаріта діодною полоскою по зовн. контурі фари - напевно зустрічав в Європі...дивиться також супер.
На рахунок того які фари придбати для нічної їзди - ближнього чи дальнього світла (то дві різні оптики),- моя думка ближнього, бо більшу частину часу їдеться саме на ближньому і на ближньому слабша видимість. Але бачу ти хочеш 4шт, то можна по дві різних.
Головне знати всі євро норми встановлення додаткових фар, щоб не було проблем з поліцаями. Ну і звичайно правильно відрегулювати, щоб не сліпити зустрічних.
vit писал(а):crayfish, тут дивився?? чи не бачив?
http://www.wesem.com.ua/shop.html

crayfish писал(а):vit писал(а):crayfish, тут дивився?? чи не бачив?
http://www.wesem.com.ua/shop.html
У них пара фар 576 грн, у нас на зеленій пара 550 грн, в Польщі пара виходить 500 грн. Тобто у моєму випадку 4 шт. фар виходить на 100 грн. дешевше, якщо брати в Польщі. А так як я часто туди їжджу - то там я собі і куплю. Реле, вимикачі вже маю, лишилось купити проводи, силовий 2,5мм.кв, і простий на 1,5мм.кв, клеми для з"єднань і лампочки. Ну і змайструвати кронштейн під те господарство - бо маса буде достатня.

У меня они стоят 4года.Глаза

Виктор1956 писал(а):Что хочу сказать про фары дальнего света wesemУ меня они стоят 4года.Глаза
ночью отдыхают.Штатный дальний свет вообще не включаю.Не надо поднимать высоко,
а то конкретно слепит встречных.И нужно опускать когда груженый,и поднимать когда пустой.
Включаются отдельно кнопкой.Врезали в пустышку![]()

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 8