svmpryluky писал(а):Добрый день.
Дак вы опишите хоть проиблизительную процедуру всех движений на границе?

а червоний- гружоний. ось і все.
Мановар писал(а):родич запитується , а я толком неможу нічого сказати
він постійно в Польщу їздить на заробітки, фірма на нього машину може оформити, типу тимчасовий в"їзд
є старий Форд Кур"єр 96 року, (оформлений на інваліда), кузов зогнив як решето, двигун здох...
чи можливо з Польщі привезти донора на польських номерах і тут перекинути кузов двигло іт.д і переоформити легально в ДАІ?
ну і ще одне, новий Форд Кур"єр буде вже трохи новішого образця... трішки інший кузов...
тіко так чи нє

на кордоні приїхало "Покращення життя"

Мановар писал(а):родич запитується , а я толком неможу нічого сказати
він постійно в Польщу їздить на заробітки, фірма на нього машину може оформити, типу тимчасовий в"їзд
є старий Форд Кур"єр 96 року, (оформлений на інваліда), кузов зогнив як решето, двигун здох...
чи можливо з Польщі привезти донора на польських номерах і тут перекинути кузов двигло іт.д і переоформити легально в ДАІ?
ну і ще одне, новий Форд Кур"єр буде вже трохи новішого образця... трішки інший кузов...
тіко так чи нє
NaliK писал(а):А скіко буде донор в Києві 111 кВт мульт? бажано сінхра... ну...так...мечта...

NaliK писал(а):А скіко буде донор в Києві 111 кВт мульт? бажано сінхра... ну...так...мечта...

evrobus писал(а):NaliK писал(а):А скіко буде донор в Києві 111 кВт мульт? бажано сінхра... ну...так...мечта...
Ніскіко.Таких машин не буває.![]()
NaliK писал(а):я ж написав...мєчта...
Вернуться в Поради, підказки, рішення...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1