Sepa писал(а):Приїжджай, краще, разом з тою лядою в Київ. Тут відкриємо 100%
дякую за запрошення але я тепер в Київ лише до станції метро Житомирська максимум.
з мене того адреналіну - ще виходить по сей день 
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Sepa писал(а):Приїжджай, краще, разом з тою лядою в Київ. Тут відкриємо 100%
з мене того адреналіну - ще виходить по сей день 
Romanoproddi писал(а):Sepa писал(а):Приїжджай, краще, разом з тою лядою в Київ. Тут відкриємо 100%
дякую за запрошення але я тепер в Київ лише до станції метро Житомирська максимум.з мене того адреналіну - ще виходить по сей день
тепер які відмазки будуть? 
Мольфарчик любі бордюрисвоїм Т4 бере - так що розберемось 
Sepa писал(а):Перепрошую за якість фотки, рука дрогнула, але. Їду, доганяю Audi Q7, що ледве плететься. На задньому склі під дворніком лист паперу, на якому ручкою написано " Машина поломана. Едет в ремонт". Обганяю, за кермом яскраво виражена блондинка, а цю Q7 на буксирі тягне А8.

Romanoproddi писал(а):я в курсі де Мольфарчик живеМольфарчик любі бордюрисвоїм Т4 бере - так що розберемось
vit писал(а):Romanoproddi писал(а):я в курсі де Мольфарчик живеМольфарчик любі бордюрисвоїм Т4 бере - так що розберемось
коли?

Romanoproddi писал(а):Sepa писал(а):Приїжджай, краще, разом з тою лядою в Київ. Тут відкриємо 100%
дякую за запрошення але я тепер в Київ лише до станції метро Житомирська максимум.з мене того адреналіну - ще виходить по сей день
. А екстрім в чому? В щільності потоку? 

Romanoproddi писал(а):а як в нього ригати?

Romanoproddi писал(а):а як в нього ригати?

vit писал(а):Romanoproddi писал(а):а як в нього ригати?
дам адресу
спробуєш?

А раскрас такий!
Начебто з відкротим ротом спить. 
Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1