Мановар писал(а):Sepa писал(а):і об сусідську машину
в тебе хоть чуйні сусіди? не такі як в мене?
То не сусіди, а суцільний головний біль. Але на їхній машині нічого немає. Та нічого, зробиться
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Мановар писал(а):Sepa писал(а):і об сусідську машину
в тебе хоть чуйні сусіди? не такі як в мене?
Sepa писал(а):То не сусіди, а суцільний головний біль
leshiy_40 писал(а):"Посваритись можна з рідним братом - із сусідом ніколи" народна мудрість.

карочє я дверима брязь і пішов.
.
но не тут то було. я сідаю і тупо сракою здаю взад на парковку метрів 30. заїжджаю і давай виїжджати іншим виїздом, так що минаю їх повністю.
карочє виїхав я і через деякий час на світлофорі бачу ззаді їх.
якраз став на світлофорі - то такий погляд як в Сталіна на буржуазію був.

Romanoproddi писал(а):шо і? кінець історії. мєнти промерзли 1 годину із-за мене

в мене на машині знак є з переді і ззаді. "мафія медична" означає
я номер топрикручу, а нові яйця йому ніхто не пришиє 
, але перед цим, як порядна наволоч, авто припаркував під домом і на своїх двоїх устроїли рейд кафе по району 
ПОПРИГУН писал(а):Розібрав ключ з чіпом викидний, перекинув в новий корпус,- заводить машину, вона не заводиться на роботу на тролейбусі почувгикав. Перелопатив форум, і по ссилкі найшов силку на сайт аварійного відкриття замків(дуже дякую), і т.д, там сказали де чіп в ключі стоїть, блін перед носом був 4 рази збирав і розбирав замок, тепер стидно, зато вже тепер все по ньому знаю,корішу перекинув начинку тількишо, працює, тепер не дождусь коли додому попаду і заведу свою ракету))
Romanoproddi писал(а):ПОПРИГУН
хароша штука той чіп. колись перебирав свого ключа - то впав на землю - блін я чуть ту землю крізь зуби не проціджував.

sobakabarabaka писал(а):Romanoproddi
видалення пухлини наші лікарі не можуть дати самі собі раду..... :
Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10