Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Мановар писал(а):а тим часом новина дойшла до азірова, будем чекати реакції
, а на різні дрібниці вони не розмінюються.....
Раніше таке було.А приклад офігенний.Бухе хуйло ганяє на машині,але це не турбує приспішників ДК,турбує гайський беспрєдєл.
А якщо б він когось збив,то ДК руки в ноги і вперьйод тікать,менти розберуться?Тьотка може і підставна.Але якщо це допоможе забрати з дороги п"яного придурка,то я "За"!Якщо пресують невинного -то проти.Але мене невинного ще ні разу не кивали.Спокійно розмовляеш і все.Romanoproddi писал(а):машини без доків

А там багато бандюків!!!evrobus писал(а):Я дуже близько від великої дороги.

vizit-3 писал(а):А там багато бандюків!!!

evrobus писал(а):vizit-3 писал(а):А там багато бандюків!!!
Піпец!Одні сирени цілий день.

vizit-3 писал(а):evrobus писал(а):vizit-3 писал(а):А там багато бандюків!!!
Піпец!Одні сирени цілий день.
Так то ж они на работу в свой "украинский кремль едут", а вот вечером.... Особенно если пупин или алабама добро не дадут- то могут и злыми ехать

evrobus писал(а):А може вона дружинник?

Мановар писал(а):evrobus писал(а):А може вона дружинник?
бугага

stas писал(а):Я не буду торкатися їх методів та правильності, але є такий вираз "На війні, як на війні" . Це війна, війна з власним народом, і тут всі методі правильні... На жаль... ми не в цивілізованій країні... де є суд...

Romanoproddi писал(а):указка бабло зібрати в бюджет - трахають тут всіх
Біда в тому ,що не тільки їм цю вказівку дали.Закінчилися гроші для розкрадання. 
, а то "вы мне скажите кто, а я потом возьму у него денег(за неаккуратность) и погрожу пальчиком". Суки...

Romanoproddi писал(а):Ойробус мабуть в долі
stas писал(а):Тих, великих ремонтників яких я знаю ЗАВЖДИ в долі по багатьох причинах...

Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4