leopolis писал(а):Дім, я ніколи не пересікався з РР. Мав кілька малозначущих розмов по телефону і усьо...
А людину - гандониш... Припаяний замість росходоміру обманка-діод (думаю там так бо це загальна практика) - це по-твоєму "вирізаний з ЕБУ" росходомір, чи розходомір "вирізаний з системи двигуна"? У мене таке враження - ти повторюєш чужі слова, не дуже розуміючи їх значення... вибач, якщо я помиляюсь.
Звичайно, якщо ти домовився на "АФН під ключ", а отримав такого мутанта з не-афн турбіною - то це зальот... але якщо йшлося про тді на бус - то це цілком тді на бусі. Якщо паливна апаратура на такому мутанті збалансована з турбіною - то чому б і ні?
"Ржава турбіна" - це дитячий садок...
leopolis писал(а):Звичайно, якщо ти домовився на "АФН під ключ", а отримав такого мутанта з не-афн турбіною - то це зальот... але якщо йшлося про тді на бус - то це цілком тді на бусі. Якщо паливна апаратура на такому мутанті збалансована з турбіною - то чому б і ні?

Andriy_123 писал(а):leopolis писал(а):Звичайно, якщо ти домовився на "АФН під ключ", а отримав такого мутанта з не-афн турбіною - то це зальот... але якщо йшлося про тді на бус - то це цілком тді на бусі. Якщо паливна апаратура на такому мутанті збалансована з турбіною - то чому б і ні?
Теоретически, бусовская турбина ККК от 1.6TD JX на родном моторе подхватывает ,если не ошибаюсь, ~ 2200-2300 и на 2500 уже дает наддув (она рассчитана под бус похватывать с более низких оборотов, в сравнении с легковушкой). А на моторе 1.9 за счет большего выхлопа должна нагнетать еще раньше, что есть очень хорошо. Я последние два года ездил на гольфовской турбине Гаррет с бОльшей улиткой, она раскручивается хуже, с 2500-2600, на трассе хорошо, но по городу надо крутить мотор.
На тди турбины с изменяемой геометрией, т.е расширенный диапазон, подхват тоже с низов.
Я кроме своего мотора других не видел, поэтому не знаю как на тди устроена работа турбина-мозги-тнвд и как ведет себя обычная турбина, нужно измерять и сравнивать. Леполис верно подметил...
И не маловажно состояние древней турбины.
Klaviat писал(а):Іржавий равлик з зовні чи з середини? Є різниця.
028 103 101 AD Блок цилиндров с поршнями 1Z,AHU,AFN
028 103 383 BP Прокладка ГБЦ 1,45MM 1 отверстие 1 1Z,AHU,AFN
028 103 483 G Прокладка крышка клапанного механизма 1 1Z,AHU,AFN
Диаметр цилиндра [мм] 79,5
З усього вище сказаного та технічної документації можна зробити висновок що 1Z AHU AFN доволі однакові мотори з зовні і мають відрізнятися лише декількома запчастинами щоб "наколядувати" різницю в 20 кінських сил та декілька Ньютонів крутного.
Тобто при бажанні можно з блоку AHU наворотити AFN і навпаки, з AFN зробити 1Z.
І знову ж якщо принципово мати саме AFN то це потрібно тільки знімати все з машини на якій встановлено саме AFN. До останньої фішки підмоторного... це потрібен донор з усіма похідними і аутентичність AFN не підлягає сумніву (цікаво - хтось купляв собі цілого донора заради AFN ? ) .
А якщо потрібно вийти на показники AFN - то з чого буде равлик або форсунка обо датчик масла і як зроблені мозги, на мою думку, не має сенсу. Головне результат.
А от якщо встановленый блок 1Z або AHU або AFN з навісним на бажані показники (показники AFN) не виходить то треба шукати причину і це вже питання друге.
Думаю що звинувачення в "криворукості" то одне і це можна вирішити при бажанні. Недосолений суп можна виправити.
А от звинувачення щодо дій які по суті не могли бути вчинені в силу обставин які виключають такі дії то
А-а! Навіть при 2.5 acv переведення мозгами равлика в аварійний режим(типу перевищення тиску надува) призводить до міркуваннь що під капотом 1.6
Klaviat писал(а):dimon11
Так вже склалось що довелось поїздити.. але то не суть.
Я притримуюсь такого приципу - приїхав колеса відбалансувати - заплатив. Виїхав - на трассу - балансу не має - на то й же шиномонтаж в той же час і не колихає мене черга. І так до тих пір поки не відбалансують.
Так це я до чого ...А-а! Навіть при 2.5 acv переведення мозгами равлика в аварійний режим(типу перевищення тиску надува) призводить до міркуваннь що під капотом 1.6
![]()
Це лише одна із розповсюджених причин.
Ну а якщо на цю причину спиратись - який тиск твого равлика на моторі?
dimon11 писал(а):Klaviat писал(а):dimon11
Я притримуюсь такого приципу - приїхав колеса відбалансувати - заплатив. Виїхав - на трассу - балансу не має - на то й же шиномонтаж в той же час і не колихає мене черга. І так до тих пір поки не відбалансують.
Так це я до чого ...А-а! Навіть при 2.5 acv переведення мозгами равлика в аварійний режим(типу перевищення тиску надува) призводить до міркуваннь що під капотом 1.6
![]()
Вся информация будет позже. И по эбу и по равлику и по всему остальному.
Причина будет найдена.
Просто...типа мастер рома, даже не скрывает...что Специально что то сделал НЕ ТАК КАК НУЖНО!!!!
Ну так Флаг ему в руки и т.д
Наверное при таком отношении к клиентам, у него очередь будет только расти.
К сожалению....деньги я не печатаю.
Всему своё время.
це проходили...Klaviat писал(а):dimon11 писал(а):Klaviat писал(а):dimon11
![]()
Вся информация будет позже. И по эбу и по равлику и по всему остальному.
Причина будет найдена.
Просто...типа мастер рома, даже не скрывает...что Специально что то сделал НЕ ТАК КАК НУЖНО!!!!
Ну так Флаг ему в руки и т.д
Наверное при таком отношении к клиентам, у него очередь будет только расти.
К сожалению....деньги я не печатаю.
Всему своё время.
Ну тут я з тобою погоджусь - всі ті "майстри" як щось роблять то роблять по "своєму", а як чогось не розуміють то кажуть треба все нафіг міняти або вирізати або їдь туди де тобі міняли грмце проходили...
. Но сцука робить перемичку в системі і ти як запускаєш котел то тепла потрібного немаєш. А робить він це на випадок якщо умови договору не виконані зі сторони замовника (як правило питання своєчасної та обьєми грошової винагороди за проведені роботи).
думаю всі розуміють на скільки це ускладнює діагностику і подальший ремонт.

Так їздив.SergPassSyn писал(а):Дімон а ти їздив на течику з АФН?
leopolis писал(а):Найгірше, якщо Дімон робить неправильні висновки на своїх суб"єктивних відчуттях. Замінити бензиновий двигун на дизель, залишити бензинову коробку і дивуватись "тупій" машині... Для використання потенціалу будь-якого двигуна - на заводі по феншую будують під нього коробку. Дизель хай навіть тді - це не бензин ніразу. Може тут одна з причин? Тут періодично якийсь дядько лізе з рекламою чіптюнінгу - у них можна зняти потужність двигуна і момент - було-б цікаво, і відразу усе стало б зрозуміло. Бо якщо двигун дає свої чесні коняки і момент - то Дімон неправий, а якщо там 45 кінських від іржавої турбіни - то це зальот для майстра.
Домовляйтесь про стенд - про допустиму похибку - і вперед, оплатить банкет той, хто неправий. Це був би правильний вихід з суперечки - я так думаю.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3