lxwtsn писал(а):наскіки я памятаю там до діодного моста тре підпаятися щоб сигнал був дискретним Діодний міст - електрична схема, призначена для перетворення («випрямляння») змінного струму в пульсуючий постійний. Таке випрямляння називається двухполуперіодним, цей сигнал йде до клеми W. на бус.ру була темка. якщо з паяльником не проблема то можеш попробувати. але трохи небезпечно, бо від ґеника йде хороший і товстий кабельок до акума. хоча там і стоїть запобіжник та він як на мене має трохи завелике значення (маю на увазі свій при генераторі 90А запоюіжник 150) тобто якшо десь закоротить то запобіжник то всьо пропустить ніби нічого не бувало.
если без коррекции соотношения их диаметров то на тахометре получим частоту вращения генератора а не к\ва ДВС...
сорі шо пишу укр. (просто легше виражатися, якщо тре і-або мішає не проблема перейду на російську)
Мав проблему з тахометром і зарядкою після того як мій течик чуть не став горілим течиком. майстри розводили руками як генератор може сам закоротити. Між і ншим це був Valeo.
kosolap-11 писал(а): На этой фотке показан мост старого образца, на правой стороне видны силовой и возбуждения болты , а вот левая сторона нам нужна, переворачивая мы увидем комутацию диодов вот к одному из них и препаиваемся, ну вывести на ружу я думаю не проблема будет и клейму припоять.

MenNemo писал(а):у меня на генераторе нет клемы W .Новый покупать накладно сейчас для меня.Говорят что как то можно вывести провод оттуда.Вот есть схемка в этом описании для генераторов без вывода клемы W только туговат я в схемке.Если бы фото в разборе генератора куда тулить провод.Провод для тахометра подходит у меня к генератору.
samos писал(а):на ААВ 2.92, это тот же двигатель дорестайленговый AJA, если не чего не изменили в шкивах то так.

Вернуться в Электрика и электроника
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0