Romanoproddi писал(а):7200 баксів
доррррого курррва

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Romanoproddi писал(а):7200 баксів

Мановар писал(а):Romanoproddi писал(а):7200 баксів
доррррого курррва
Romanoproddi писал(а): така машина тільки в мене і у Майкла Джексона
Я теж недавно пересів з легкової на буса (з місяці...), хоча легкова моя не до порівняння з твоєю
"Славута", але... я її брав з нуля, доглядав, любив... тюнінг... освітлення... музика... і т.д., і т.п.,що тільки можна.... проїхав 160 тис.км. (6 років), не брала краплі масла, короче все шептало, але підросла сім'я (4-ро діточок), стало тісновато... і - і - і ...
було шкода до нєпєрєдаваємості, утішало тільки, що забрав рідний братєла...
, більше легковушки не хочуМановар писал(а):ти забув дописати, підігрів всього чого тільки можна![]()
серйозного купця маєш? чи так просто подивитись?

Romanoproddi писал(а):Мановар писал(а):ти забув дописати, підігрів всього чого тільки можна![]()
серйозного купця маєш? чи так просто подивитись?
я так вас читаю - мабуть я фуру куплю![]()
така велика сім'я?!?!?!...

Мановар писал(а):якщо фольксваген, тоді Т4 оптимальний варіан![]()
але якщо не купуєш буса то не продавай свого пассата, поміняєш шило на мило. ИМХО
Мановар писал(а):форд - грат![]()
не обов"язково Т4 купувати, все одно ціна на них не адекватначерез популярність
Трафіка або Віваро - нормальний варіант
Romanoproddi писал(а):Чивас
та я тож по копейке тужил - но не долго. как сел в Пасат - так и перестал тужить.
так дело в том шо бус стоит 5 тис баков.
а я хотел взять за 1000 баков машину а остальноев бизнес - в хату вложить.
или такой вариант - мне предлагают остаться за бугром неделя там - неделя тут. или 2 недели там-тут. так шо деньги пошли бы на открытие бизнеса там.
Romanoproddi писал(а):Чивас
та я тож по копейке тужил - но не долго. как сел в Пасат - так и перестал тужить.
так дело в том шо бус стоит 5 тис баков.
а я хотел взять за 1000 баков машину а остальноев бизнес - в хату вложить.
или такой вариант - мне предлагают остаться за бугром неделя там - неделя тут. или 2 недели там-тут. так шо деньги пошли бы на открытие бизнеса там.
барахлишко из-за бугра будешь тягать
нам запчасти подешевле
может барыгой станешь
а не простым доктором
коновалом
сэкономишь 
пильнік наконечніка поміняв.
втулки стаба не міняв

ну оленей ты наверно не валишь это точно
,бери буса
а
советами по ремонту
мы поможемRomanoproddi писал(а):зроблю йому

і що вже шукаю на поляцкіх номерах
я каркаю всіма методами
навіть не помалював - так грунтом побризганий 
бо то ще Іван наш так - то продавав, то не продавав. то продав - то забрав. то мотор міняв - то не міняв
Romanoproddi писал(а)::-)![]()
![]()
але є одга лазєйка
якщо вот я зараз куплю там машину і оформлю повністю на себе і пройде рік - то я зможу її сюди ввезти без розмитнення як нажите-набуте майно за кордоном під час роботи за кордоном

Or4ik писал(а):Romanoproddi писал(а)::-)![]()
![]()
але є одга лазєйка
якщо вот я зараз куплю там машину і оформлю повністю на себе і пройде рік - то я зможу її сюди ввезти без розмитнення як нажите-набуте майно за кордоном під час роботи за кордоном
шось я мало вірю в такі легкі схеми
Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3