Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Махновец писал(а):МановарТы какими байдарками занимался? Я тоже КМС по гребле на байдарках и каноэ. Ноя байдарочник в далёком прошлом, а про каноэ то это вид спорта так называется.
не туристическими...
кинул после двойного перелома руки со смешением 
Махновец писал(а):а про каноэ то это вид спорта так называется.
Махновец писал(а):есть академические длинные узкие с двумя вёслами и скользящим сляйдом .
.Махновец писал(а):А как ты руку умудрился сломать?
двойной со смещением, почти открытый (только кожу не прорвала кость), первый раз сложили очень плохо и через 10 дней ломали ещё раз
и вот снова плохо сложили
рука не проворачивалась нормально, а третий раз ломать я отказался ...
Махновец писал(а): а вёсла пластиковые не видел

диски не зміщуються і не сходять і не "вилітають" в теплі краї.
, а таких обдарованих людей більше не знаю, ще знаю приватного лікаря у Волочиську там і компютерна діагностика і пявки і вакуумний масаж,лазеротерапія, голки, протиглисні процедури, ну коротче до нього їдуть зі всюду, ніколи не міг подумати шо його компютерна діагностика настільки правдива, мене це здивувало, там зразу є готель хто з далека або квартиру знімає, медицина його не дешева відносно, ну там діагностика перший раз платна 100грн пявки по 10 грн і т.д , але досить ефективна, не один раз в нього був і батьків возив і жінку, і люди наймали, брату діски позлітали то лікувався в тернополі ефекту ноль ще гірше ставало, до нього один раз і на половину зменшилася біль, і ще 2 чи 3 рази та всьо гудСейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0