evrobusНе згоден ні з одним твоїм словом.
evrobus писал(а):Зрозумійте тільки одне:"мєнти" не винні!Руйнувати треба систему!Як в Грузії,приблизно.А сидіти і пиздіти,вибачте,що всі мєнти -підари,багато розуму не треба.
Дивись, ранкові ментовськи планьоркі - рознарядки. Розподілення постів по проблемним місцям з відповідними поборами. Відкати начальству, збирання грошей на подарунки та подібне. Торгування посадами та званнями. Одиниці людей які дісталися до посади роздають
злочинні накази сотні рядовим ментам. Хто заважає
звичайним сержантам сказати начальству "недам", не буду стояти на проблемному місті і косити бабло, не буду писати ліві протоколи та постанови. Лише одиниці пробують з цим боротися, а більш розумні тупо їдуть з мусарні.
Дивно. На сто ментів якихось два-три начальничка.
Розгін звичайних мітингів і демонстрацій. Чому у маленькому мозку мента не виникне думка, що він порушує права та свободу громадян на вільне зібрання та волевиявлення на користь шайки бандюкив, які дорвалися до влади !? Звічайне бидло-мент буде виконувати зличинне замовлення своїх керманичів, замість захисту тих, кому вони присягалися після закінчення навчання. Вони присягалися на вірність народу України та дотримання Конституції а не купці лайна у кабінетах.
Не це лайно у високих кабінетах стоїть на дорозі і у бандитський спосіб, використовуючи свої корочки витягують з людей непомірні "штрафи" та побори.
Саме рядові мусора і винні у теперішньому хаосі. Саме ті маленькі пішаки, які виконують роль замовних кілерів яких замовляють ті, що нагорі заслуговують на відповідне ставлення.
І потрібно усіма методами (і фізичними і моральними) заставити цих пішаків повернутися до нас спиною а до своїх замовників обличчям. Причому потрібно зробити так, щоб вони боялися власного народу більше, ніж тої бидлоти у високих кабінетах. Навіть під умовою фізичного знищення.
evrobus писал(а):Піди,один з другим,сам стань мєнтом і покажи як правильно нести службу за півторашку гривень в місяць.
Хто заважає мусорам відстоювати свої інтереси !? Хто їх заставляє башляти свої гроші за ремонт службового авто ? За його заправку ?
Ти знаєш, я часто слідкую за мітингами, які організовують профспілки за кордоном. Особливо цікаво коли виходять на мітинги самі мусора.
Чому в тупу скриню нашого мента приходить думка обібрати мене як водія на бабло, тупо ВКРАСТИ МОЇ ГРОШІ а не бачити беспосередьно саму проблему у їхньому начальстві, яке їм видає незаконні накази при цьому шикуючи бюджетними грошима, які мали-б йти їм на зарплати ? Чому вони не зберуться та не домовляться ?
Знаю чому, тому,що вони як вовки гризуться між собою за кожне перехрестя, за кожен вільний радар та алкотестер. Вони підсижують один одного та ворогують.
Це звичайні шакали.
evrobus писал(а):Так що не рубайте з плеча,товариші форумчани!Як кажуть браття москалі:"зрите в корень"!Це все одно що дойобувати робочого з дорвідділу за ямки на дорогах,ніби він в змозі щось поправити.
Не знаю кого ти маєш на увазі під "робочого з дорвідділу", але і він може щось змінити. Вистачить, щоб він виконував свою роботу належним чином і все налагодиться.
Нехай кожну ямку (не в прямому сенсі слова) оформлює належним актом і відповідним штрафом на відповідну організацію, яка відповідає за цю ділянку. І так постійно і кожен день. Думаю після десятого акту цієї ямки не буде.
Тому я наприклад в деякій мірі підтримую діяльність ДК - а саме масові скарги та позови звичайних членів та водіїв. Причому найкраще саме на простих пішаків. Потрібно настроїти цих пішаків проти своїх замовників. Щоб наступного разу він завагався, чи виконувати злочинний наказ, чи краше діяти у рамках Конституції та законності.
П.С. і тому у мене такий підпис
Раніше народ захищали від зеків, а тепер зеків від народу (с)