Діяльність Дорожнього Контролю....

Посилання на юридичні сайти.

Модераторы: stas, Мановар

Правила форума
Реклама запрещена

Re: Діяльність Дорожнього Контролю....

Сообщение stas » 09 апр 2012, 19:31

jurix писал(а):А что вы скажете теперь?
http://nbnews.com.ua/vybory2012/okrug/213/
Кто теперь скажет, что избиение не было запланированным ходом?

Это все уже разжевывалось.

Сайт сам подбирает кандидатуры. Как он их делает - одним им известно. Голосование должно-бы проходить только в определенном округе. Вместо того голосовалку выставили на целую Украину.

Думаю в реальном голосовании в этом округе он пролетит.

Ну а кроме того, помню самое начало его деятельности. Он не скрывал, что метит на пост министра мвд...
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Сообщение jurix » 09 апр 2012, 19:51

stas писал(а):Это все уже разжевывалось.

Сайт сам подбирает кандидатуры. Как он их делает - одним им известно. Голосование должно-бы проходить только в определенном округе. Вместо того голосовалку выставили на целую Украину.

Думаю в реальном голосовании в этом округе он пролетит.

Ну а кроме того, помню самое начало его деятельности. Он не скрывал, что метит на пост министра мвд...

Эта инфа для тех, кто не понял с первого раза :-)
Каждый волен сделать свой выбор, но не каждому дано найти свой путь.
097Ч2ЧЗЗ55
jurix
Странник

Модель и год выпуска машины: TRANSFORMER 2007
Тип двигателя и объем: 2.5 - 126 кило

Сообщение evrobus » 09 апр 2012, 23:54

Змінимо одну букву і все стане на свої місця!

stas писал(а):Діяльність Порожнього Контролю....

:ps_ih: :ps_ih:
Справа добра і благородна,але до порядку на дорогах більшості ДК-шників байдуже.Це якісь єбомозгогайці.І піар присутній на всй 100%.Правильно розчитаний ,продуманий/не здивуюся коли якимись політтехнологами/ піар.І потім вперьйод до влади!На ваших/наших недолугих мізках.
А потім як всі наші політики,вони царі а ми гівно!Зрозумійте тільки одне:"мєнти" не винні!Руйнувати треба систему!Як в Грузії,приблизно.А сидіти і пиздіти,вибачте,що всі мєнти -підари,багато розуму не треба.Піди,один з другим,сам стань мєнтом і покажи як правильно нести службу за півторашку гривень в місяць.І я на вас подивлюся.Так що не рубайте з плеча,товариші форумчани!Як кажуть браття москалі:"зрите в корень"!Це все одно що дойобувати робочого з дорвідділу за ямки на дорогах,ніби він в змозі щось поправити.
ЗАПЧАСТИ НОВЫЕ,БУшные,КУЗОВНЫЕ РЕМОНТ ФВ Т2,Т3,Т4,Т5,ЛТ и разной мелочи
+380955005427 +380678726119 т/ф+380445029272 г.Вишневый(Киев) ул.Киевская,10
Петрович это тоже я
evrobus

Модель и год выпуска машины: T3 2шт Т3syncro2шт Т4 4шт Т5
Тип двигателя и объем: от1,6 до3,7

Сообщение stas » 10 апр 2012, 01:04

evrobus

Не згоден ні з одним твоїм словом.

evrobus писал(а):Зрозумійте тільки одне:"мєнти" не винні!Руйнувати треба систему!Як в Грузії,приблизно.А сидіти і пиздіти,вибачте,що всі мєнти -підари,багато розуму не треба.

Дивись, ранкові ментовськи планьоркі - рознарядки. Розподілення постів по проблемним місцям з відповідними поборами. Відкати начальству, збирання грошей на подарунки та подібне. Торгування посадами та званнями. Одиниці людей які дісталися до посади роздають злочинні накази сотні рядовим ментам. Хто заважає звичайним сержантам сказати начальству "недам", не буду стояти на проблемному місті і косити бабло, не буду писати ліві протоколи та постанови. Лише одиниці пробують з цим боротися, а більш розумні тупо їдуть з мусарні.
Дивно. На сто ментів якихось два-три начальничка.

Розгін звичайних мітингів і демонстрацій. Чому у маленькому мозку мента не виникне думка, що він порушує права та свободу громадян на вільне зібрання та волевиявлення на користь шайки бандюкив, які дорвалися до влади !? Звічайне бидло-мент буде виконувати зличинне замовлення своїх керманичів, замість захисту тих, кому вони присягалися після закінчення навчання. Вони присягалися на вірність народу України та дотримання Конституції а не купці лайна у кабінетах.

Не це лайно у високих кабінетах стоїть на дорозі і у бандитський спосіб, використовуючи свої корочки витягують з людей непомірні "штрафи" та побори.

Саме рядові мусора і винні у теперішньому хаосі. Саме ті маленькі пішаки, які виконують роль замовних кілерів яких замовляють ті, що нагорі заслуговують на відповідне ставлення.
І потрібно усіма методами (і фізичними і моральними) заставити цих пішаків повернутися до нас спиною а до своїх замовників обличчям. Причому потрібно зробити так, щоб вони боялися власного народу більше, ніж тої бидлоти у високих кабінетах. Навіть під умовою фізичного знищення.

evrobus писал(а):Піди,один з другим,сам стань мєнтом і покажи як правильно нести службу за півторашку гривень в місяць.

Хто заважає мусорам відстоювати свої інтереси !? Хто їх заставляє башляти свої гроші за ремонт службового авто ? За його заправку ?

Ти знаєш, я часто слідкую за мітингами, які організовують профспілки за кордоном. Особливо цікаво коли виходять на мітинги самі мусора.
Чому в тупу скриню нашого мента приходить думка обібрати мене як водія на бабло, тупо ВКРАСТИ МОЇ ГРОШІ а не бачити беспосередьно саму проблему у їхньому начальстві, яке їм видає незаконні накази при цьому шикуючи бюджетними грошима, які мали-б йти їм на зарплати ? Чому вони не зберуться та не домовляться ?

Знаю чому, тому,що вони як вовки гризуться між собою за кожне перехрестя, за кожен вільний радар та алкотестер. Вони підсижують один одного та ворогують.
Це звичайні шакали.

evrobus писал(а):Так що не рубайте з плеча,товариші форумчани!Як кажуть браття москалі:"зрите в корень"!Це все одно що дойобувати робочого з дорвідділу за ямки на дорогах,ніби він в змозі щось поправити.

Не знаю кого ти маєш на увазі під "робочого з дорвідділу", але і він може щось змінити. Вистачить, щоб він виконував свою роботу належним чином і все налагодиться.
Нехай кожну ямку (не в прямому сенсі слова) оформлює належним актом і відповідним штрафом на відповідну організацію, яка відповідає за цю ділянку. І так постійно і кожен день. Думаю після десятого акту цієї ямки не буде.

Тому я наприклад в деякій мірі підтримую діяльність ДК - а саме масові скарги та позови звичайних членів та водіїв. Причому найкраще саме на простих пішаків. Потрібно настроїти цих пішаків проти своїх замовників. Щоб наступного разу він завагався, чи виконувати злочинний наказ, чи краше діяти у рамках Конституції та законності.

П.С. і тому у мене такий підпис

Раніше народ захищали від зеків, а тепер зеків від народу (с)
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение evrobus » 10 апр 2012, 08:59

stas писал(а):Не згоден ні з одним твоїм словом.

Баба Яга проти? :ps_ih: :ps_ih:

stas писал(а):Лише одиниці пробують з цим боротися, а більш розумні тупо їдуть з мусарні.

Розумні туди не йдуть.Бо зарплатня мала.Це і біда.Міняти треба зверху.Одним махом,як в грузинів.

stas писал(а): деякій мірі підтримую діяльність ДК - а саме масові скарги та позови звичайних членів та водіїв.

evrobus писал(а):Справа добра і благородна,

Читати вмієш? ::yaz-yk: Тут я теж за.Але коли це депутатський трамплін для якогось мажора....Мені з ним не по дорозі.

stas писал(а):саму проблему у їхньому начальстві, яке їм видає незаконні накази при цьому шикуючи бюджетними грошима, які мали-б йти їм на зарплати ? Чому вони не зберуться та не домовляться ?

А чому ми не скинемо наших керманичів?
Петрович это тоже я
evrobus

Сообщение vizit-3 » 10 апр 2012, 21:05

я согласен с Петровичем, что менять нужно всю систему единым махом! ДК (пусть и в своих целях) делает хоть что-то, но ломать нужно не пешек- они против начальства не попрут- слишком заманчива "кормушка на откатах"( а ведь плох тот солдат, который не хочет стать генералом), да и вложили денег они в свое назначение на "рыбное место" немало,а их еще отбить, а потом себе (и генералу) заработать на черную икру нужно....
Валить все и строить заново, а для этого нужно и новые законы и новое руководство страны.....
ИМХО
vizit-3

Модель и год выпуска машины: *
Тип двигателя и объем: *

Сообщение Romanoproddi » 10 апр 2012, 23:02

evrobus писал(а): :ps_ih: :ps_ih:
Справа добра і благородна,але до порядку на дорогах більшості ДК-шників байдуже.Це якісь єбомозгогайці.І піар присутній на всй 100%.Правильно розчитаний ,продуманий/не здивуюся коли якимись політтехнологами/ піар.І потім вперьйод до влади!На ваших/наших недолугих мізках.
А потім як всі наші політики,вони царі а ми гівно!

ну тут я згідний

evrobus писал(а):Зрозумійте тільки одне:"мєнти" не винні!Руйнувати треба систему!Як в Грузії,приблизно.А сидіти і пиздіти,вибачте,що всі мєнти -підари,багато розуму не треба.Піди,один з другим,сам стань мєнтом і покажи як правильно нести службу за півторашку гривень в місяць.І я на вас подивлюся.

ащо тому гнилому мусару заважає взяти лопату в руки? 1500 грн - не так і хєрово. я 900 отримував. воно курва палку підніме і 100 в кармані а не має 100 грн - буде 100 баків. розкрутимо.
а що мішає відкрити візу і купити лопату в Італію повалити на роботу? просто відповідь проста - там робити треба. а тут палочкою бац і готово.
так що не треба тут німб мусарам малювати :de_vil:
я тієї казли надиввився і пізнав те нутро з середини за період роботи там. воно курва родиться мєнтом а не стає ним.
на питання в психіатра "Чому ви обираєте міліцію" переважна більшість пише
1. бо пенсія велика в 35 років.
2.бо дадуть пішталєта. :wo_ol:
evrobus писал(а):Так що не рубайте з плеча,товариші форумчани!Як кажуть браття москалі:"зрите в корень"!Це все одно що дойобувати робочого з дорвідділу за ямки на дорогах,ніби він в змозі щось поправити.

залежить. від нього таки залежить. один в полі не воїн. але від бригади - залежить. тому що можуть тону асфальту взяти і залатати нормально ями хоч 50% ане 0.5 тонною всі ями які через день знову появляються.

скажу вам так з власного досвіду, ібо поспрашивал я там за Бугром каг у ніх ето всьо било.
значить там також вся така система була. і лікарі 100 баксів мали. і мєнти. але просто в людей мозг працює а не сосатєльно-хапатєльний рефлєкс.
і повторюсь Євробусе Петровичу - не всі там казли в тій мвс. але 99% - так. :de_vil:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение Romanoproddi » 10 апр 2012, 23:10

і ще одне - ви мені і не тільки мені тут рєбята не розказуйте які харошу мусара.
пройшли ми ту школу.
а от вам приклад - вчилось зі мною в паралельній групі чмо одне. счастя в тому, що добре що воно в медицині не працює. воно валянок показувало на печінку селезінка а на селезінку - печінка.
і той валянок зараз працює гайоном. мамо корову продала - устроїла. воно курва віку такого як я. знає табличку ділення лише і множення але це йому не мішає їздити на красивому Мерседесі і хату будувати. :de_vil:
за 1500 грн зарплати??? чи може молоком з корови приторговує зранку на привозі? :de_vil:

я рік їжджу вдоль і впоперек Польщі і тьху 3 рази - жодного разу мене польські мєнти не зупинили. а чого зупиняти? їде пан собі і всьо - не порушує.

навіть вчора - привіз доктора в Грубещув - став на парковці - мєнти польські їдуть - дивляться на машину, хто в машині сидить. але не підходили. в нас би вже курва руки пов*язали :de_vil: :de_vil: :de_vil:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Romanoproddi » 10 апр 2012, 23:13

stas
ти прав на 300%!!!!!!!!!!!! :co_ol: :co_ol: :co_ol: :co_ol:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение stas » 10 апр 2012, 23:16

vizit-3 писал(а):... они против начальства не попрут- слишком заманчива "кормушка на откатах"( а ведь плох тот солдат, который не хочет стать генералом), да и вложили денег они в свое назначение на "рыбное место" немало,а их еще отбить, а потом себе (и генералу) заработать на черную икру нужно....

И вот теперь кто виноват ? генерал, который отдает противозаконній приказ, или пешек, который слушает и исполняет?

evrobus писал(а):А чому ми не скинемо наших керманичів?

... прикольно сказано...

Яким чином ? Фізичне усунення ?
Чи ти маєш надію на вибори ? Ха-ха-ха.

Чи може на мітинг вийти ? На протести ? Так ці-ж самі пішаки , в супереч Конституції ще-й потовчуть...

Ні. Моя думка, потрібно будь яким чином зіштовхувати лобами саме цих звичайних пішаків та їх керманичів. Щоб вони сперечалися між собою.
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Romanoproddi » 10 апр 2012, 23:20

і ще одне - хотів би щоб в цій темі відписались і Крайфіш і Валєраі ще хто там ганяє за кордон.
хай напишуть як воно.

мені дико читати польську пресу - прокуратура порушила кримінальну справу за підробку адмін ротоколу працівниками поліції :sh_ok:
мені дико читати - що з 3000 поданих заяв в поліцію на роботу прийняли лише 3 чоловік.
а в нас? - давай!!! армія є - палка в руки - бити бажано по голові - так надійніше. :de_vil:
приїжджаєш на виклик, де мєнти викликають - так та жертва вже чуть не гола. зато кармани всі пусті. казли - і це не мат в моїх цих повідомленнях - це характеристика мусарні!!! :de_vil:

я ніколи не прощу і бажаю тим мусарам конати в важких муках, котрі не винну людину при мені толкнули так, що він впав, перелом основи черепа і всьо - пісєц. був мужик, комусь чоловік, батько, дід і не має. бо воно підріло тупе як валянок :de_vil:

а скільки разів в Міськвідділ викликали швидку - то блін тут не описати. форум завісне. :de_vil:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение antihrest » 10 апр 2012, 23:35

stas писал(а):Яким чином ? Фізичне усунення ?
Чи ти маєш надію на вибори ? Ха-ха-ха.

Чи може на мітинг вийти ? На протести ? Так ці-ж самі пішаки , в супереч Конституції ще-й потовчуть...

Ні. Моя думка, потрібно будь яким чином зіштовхувати лобами саме цих звичайних пішаків та їх керманичів. Щоб вони сперечалися між собою.

А посмотрим через 3- 5 лет когда всю страну это до*бет до красного каления, тогда как в 2004 спокойно не получиться. Будет как с Кадафи, кто с верхушки успел себ*ться считай повезло.
Интернет сообщество творит чудеса, а оборот оно только набирает!
[url]postelek.net[/url]
antihrest

Сообщение Romanoproddi » 10 апр 2012, 23:45

antihrest
:co_ol: :co_ol: :co_ol:
я всім говорю - не може країна розвиватись так як розвивається зараз. тому що доведено - це хибний шлях. тим більше ми ж не якась там Індія чи Китай чи країна ісламу. ми до Єврпи тулимось. люди їздять-бачать і хочуть також жити по тим стандартам. по тим законам. а не по законамбидло-мафії що зараз керує.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение stas » 11 апр 2012, 00:11

antihrest
Не будет такого.
Во первых, мы не Ливия и не Египет. Как бы то ни было, живем лучше чем они и многим есть, что терять
Во-вторых, и верхушка не допустит такого. Как только жареным запахнет, сразу слиняют кто в Россию, кто по поддельному паспорту на Шейшелы...
Как это было в 2004.

Тут именно нужно заставить этих пешек , как налоговоков, так и пожарников, ментов и мелких чинуш презирать и сопротивляться верхушке. Выходить на митинги вместе с народом, поддерживать простых людей либо из солидарности и будущего своих детей, либо из страха физического уничтожения.

Но это уже другая тема...

А по поводу

Romanoproddi писал(а):і ще одне - хотів би щоб в цій темі відписались і Крайфіш і Валєраі ще хто там ганяє за кордон.
хай напишуть як воно.

Відпишуся я, оскільки останній два роки практично перебуваю за кордоном і катаюсь на автівці з їхніми номерами. У Крайфіш-а і Валєри можуть виникати нюанси наших номерів.

За останні два роки мене на їхніх номерах не зупинили НІ РАЗУ. Катаю кожен день ! Бачу поліцаїв постійно.
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 11 апр 2012, 00:56

evrobus, для тебе :

viewtopic.php?f=171&t=5104
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Interuzik » 11 апр 2012, 06:45

Ох-ох-о-хо-хох.... Що я вам скажу. Россуждаємо ми всі конєшно правильно,і стас і питрович і док... Але діло то в самих нас. Да нам є шо тірять,алє ми втрачаємо не тільки свої права... Ми втрачаємо все!від тириторії на якій живемо до мізок якими думаємо. А саме прискорбно шо ті хто нас постійно щимить тоже це все понімають, а тому і сплять НЕспокійно і перестраховуються всілякими методами. Я думаю кожен із нас мав змогу спілкуватись з б/у мєнтами (яких поперли або після вислуги) " так вони ж нормальнІІІ, просто св*яті та божі" ... Тоже себе щитають жертвами системи. І порою такі історії розказують,шо саме за це їх хочеться прикончить.
Я думаю перш ніж шось будувати ---треба себе в першу чергу перебудувати.
Погано дуже, страх погано!
В оцій пустині пропадать.
А ще поганше на Украйні
Дивитись, плакать – і мовчать!
Interuzik
_Кістяк форуму

Модель и год выпуска машины: Т-3 89г. Т-4 94г
Тип двигателя и объем: 1,6Д 2,4Д

Сообщение evrobus » 11 апр 2012, 08:35

Romanoproddi писал(а):ащо тому гнилому мусару заважає взяти лопату в руки? 1500 грн - не так і хєрово. я 900 отримував.

А що мішає тобі зі Стасом піти туди і показати,яким має бути справжній український міліціонер?
Тим більше,що 1500 грн ти рахуєш нормальною зарплатнею. :ps_ih:

Тема про ДК.А ви про що?
Так ось правда така:
Справ ,яку вони, нібито, хочуть робити, благородна.Але методи паскудні.Не за порядком на дорогах вони дивляться,а ментів їбуть.Це різні речі.І на цьому піаряться.Плюси в їхньому діянні ,звичайно,є,за що їм велике дякую.Та виїзджати на "охоту" і шукати чергового тупоголового гайця заради свого піару,в чому я абсолютно впевненний,це теж казли чистої води.І шановному Ростиславу глибоко насрати на вас,мої шановні,і мітить він туди,звідки насере на вас ще більше і буде ще більшим педиком ,чим наші неулюбденні гайці.Будем сперечатись?Дуже скоро це буде видно.І наголошую вам,шановні,тема не про ментів апро ДК,порядок на дорозі.Контроль,срав пес мамі,дорожній.А вони за ним не дивляться.Був випадок коли гайці трахали мажора п"яного на джипі,який бикував,підїхав ДК почав зйомку,побачив що тут гайців не обісреш і поїхали далі.А це що,не порядок на дорозі?

ps.Стас,Рома а ви в армії служили?Хоча б в українській?
Петрович это тоже я
evrobus

Сообщение ВалераК59 » 11 апр 2012, 09:07

Romanoproddi
По твоей просьбе . ПРИМЕР- рядом живёт гаишник - купил трёхкомнатную квартиру . Через год (после повышения штрафов) ещё и двухкомнатную . Отправил одного сына учиться в мусарню во Львов а второй школу заканчивает . Жена ни где не работает. Купил новую октавию . ВОПРОС- откуда за такой короткий срок деньги . Ведь он и начальству отстёгивает. ОТВЕТ- наши с вами деньги. Если бы перестали им давать то и они имели бы х... . Одни дают что везут левый товар , другие везут левый товар с Границы , третьи ездят на левых номерах и левых документах и левых машинах и т. д. ДАЮТ И ДАЮТ И ДАЮТ!!!!! В первую очередь виноваты МЫ. ДА мы пытаемся с этим конченным правительством выжить- пытаемся но конкретных мер не принимаем как это делают в других странах - НАС ЭТО ВСЁ УСТРАИВАЕТ !!!! Страшно будет если дойдёт до развала страны . Закарпатье пытается решить вопрос о Автономии (поддерживает Венгрия ) . Достаточно искры и - ВОСТОК ЗАПАД КРЫМ и ЗАКАРПАТЬЕ. А что в итоге ? НУЖНО ТУ-154 с нашей радой и выше отправить под Смоленск . Пересадка с одного кресла в другое- вот наша реальность. А пока мы молчим то и с нас лепят то что они хотят ! Насчёт мусоров ---- Я перестал превышать скорость и перестали меня останавливать. Если знаю что у меня всё окей то я разговариваю с ними на равных. Хамов и гонщиков на дороге ПРЕДОСТАТОЧНО !!!! (начиная от камионщиков и кончая мопедами) . Мадяры (полиция ) тоже научились брать!!!! Таможня и наша и мадьярская БЕРЁТ !!! Последняя поездка в Германию- Польская и Немецкая полиция ВНИМАТЕЛЬНО на меня смотрели ,ехали рядом но не остановили(старался не нарушать) . ДО ТЕХ ПОР ПОКА КОМАНДИР НЕ СТАНЕТ ОБРАЗЦОМ ПОДРАЖАНИЯ НИ ОДИН ПОДЧИНЁННЫЙ НЕ ИЗМЕНИТСЯ !!!! Вот только кого это больше касается - верховной рады- кабинета президента - а может и нас .
ВалераК59
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: т4 пассажир-В
Тип двигателя и объем: AJT 2.5 TDI

Сообщение Interuzik » 11 апр 2012, 09:30

evrobus
:JC_postcount:
тема не про лягавих а про ДК......
-чого немає контролю за якістю дорожнього покриття??
-чого не контролюється розкрадання (відмивання) коштів сртойдор компаніями??
-де контроль за дорожніми розмітками і повсюди натиканими (без причини і безглуздо забутими ,тими ж горе відбудовниками доріг) знаками??
- контроль за якістю матеріалу для дор.покриття??
- не працюючі світофори
- гілки замість кан.люків??
-п*яні перегони на дорогах,а тим більше в населених пунктах??
Адже це теж нібито в понятії ДОРОЖНОГО КОНТРОЛЮ,,так ніт,кишка тонка. Согласєн чистої води ПІАР. Якби хтось і думав навести порядок на дорогах,то поштовхом для них міг би послугувати не один ГОЛІвудівський фільм, на тему дорожніх месників або маньяків, взяти хочаб того самого Конана!!! Та і росєйський фільм МЕЧ!!! Якби почали відстрілювати казли і хапуг,то послідні боялися б і думати про злодіяння. Так миж чесна нація боїмося гріх зробити. А тим часом нас поставили раком і мають з двох сторін, та ще й очередь вистроїлась:налогова,санепідем.,обленерго,райрада,земельний,, і т.д.
А взяти любого з ісламу,так там чоловік ціною свого здоров*я а інколи і життя, зробить все для того щоб краще жилося країні, родині.
ДАВАЙТЕ СПАТИ ДАЛІ, вміємо тільки трендіти,а виведи на площу так в усіх язики в опу позалазять,і дивись серед влади і друзі і знайомі появляються. Всі з нас видуть типа підматрасну дружбу з тими чмошниками, у декого там даже рідня і куми позасідали...
Так шож ми хочимо.... Забули Т.Г.Шевченка.
А ще поганше на Украйні
Interuzik
_Кістяк форуму

Сообщение Interuzik » 11 апр 2012, 09:32

ВалераК59 :uch_tiv: так спали його!!! НАХРІН шоб і другі боялися (чи тоже друг дєтства ---ЖАЛКО??)
А ще поганше на Украйні
Interuzik
_Кістяк форуму

Пред.След.

Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення