Т4_м или Т5_м за ,,бугор"

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Re: Т4_м или Т5_м за ,,бугор"

Сообщение crayfish » 11 апр 2012, 09:33

Народ! Зі свого досвіду вам скажу - німці, то держава! І їм глибоко пох. що там пише чи не пише в тех.паспорті - вони перевіряють авто по-факту на відповідність прийнятих у Німеччині стандартів безпеки, екології, тощо. Для німецьких поліцаїв номера з України, Росіїї, Білорусії - як червона шмата для бика, який виграв кориду - це сигнал для атаки і рішучої дії. Вони не питають, чи ти там щось змінив, чи власник, який купив те авто, їх цікавить одне - перед ними стоїть авто, і воно не відповідає тому, що має бути, хто є за кермом - той і відповідає. Перевіряють абсолютно все - від перевірки документів на факт підробки - до високотехнологічного контролю на автосервісі - все залежить від настрою поліцая, і вашої поведінки. Все починається із банальної перевірки документів і "наводящих" питань по авто - а вже потім все інше - в особливо поганих випадках (хтось їм почав перечити чи хамити) або викликають мобільну тестову лаболаторію (перевірять прямо в автохофі і розвал-сходження і норму викидів шкідливих речовин у вихлопі, і аж до перевірки класу міцності болтів, якими прикручені сидіння в салоні), або супроводжують до поліцейського майданчика чи СТО - і там вже повна жопа.
Особливу увагу звертають на шини (дата виробництва, стан і тип протектора, боковин); ремені для кріплення вантажу (дата випуску, індекси навантаження, стан замків, стан полотна ременя)
скло лобове - тріщини, сколи; фари - потужність ламп, їх тип; салон - крісла, їх кріплення, ремені безпеки, їх дата ви-ва, кермо і педалі - потертості поверхні; на кузов дивляться - вм"ятини, корозія, фари і ліхтарі, бокові скла.
В Польщі, Італії, Сербії, Франції, Данії та ін. країнах такого прискіпливого огляду 99% що не буде - з доками все гаразд - їдьте з Богом...
але Німці, Астрійці, і особливо Швейцарці - то ті нації, які "дуже раді нас бачити" і всіма діями вони дають нам це зрозуміти. Не знаю із чим це пов"язане, але те що вони програли 2-гу світову, мабуть теж дається взнаки...
Останнім часом почастішали випадки депортації наших водіїв із Німеччини за нецільове використання візи:
Більшість водіїв мають польський шенген, і мета видання такої візи - 04 (бізнес поїздки), в мене теж така віза. А довбані німці домахуються так - раз ви маєте візу для бізнес поїздок, то якого милого ви тут приїхали на фурі (бусі, автобусі чи у складі туристичної групи)??? Тобто, як ви водій, то повинні мати візу із кодом 06 - віза для екіпажів транспортних засобів, а раз так, то у вас нецільове використання шенгенвізи, і вам світить депортація з євросоюзу. Авто відправляють на арешт.майданчик, а водія в каталажку - для перевірки та складання протоколу - там (в каталажці) вам тикають німецький документ, щоб ви його підписали - хто підписав - негайна депортація і штраф + заборона в"їзду у шенген зону на якусь кількість років. Бо ті піда...си підсовують зізнання, що мовляв, я такий-то купив фальшиве запрошення (на візу), і подав у посольство недостовірні дані. Все, з такими зізнаннями у них розв"язані руки і з вами роблять все що хочуть - бо ви злочинець для них. Хто трішки мудріший і просить адвоката чи перекладача - сажають в каталажку на 2 - чи енну кількість днів, мотивуючи це тим, що шукають українсько-німецького перекладача... і не факт, що той "перекладач" буде вам правильно тлумачити всі документи і розмову на допиті.
Тому зроблю такий висновок - в Німеччині їхати вкрай небезпечно - я сам їду і трясусь на кожній перевірці, бо невідомо як ті уроди себе поведуть. Кожен рейс як останній.
Подорожуючи іншими країнами такого ляку нема - там дещо попростіше, і як ти нічого не порушуєш то тебе 99,9% ніхто не зупинятиме.

Звідки я таке знаю? Із власного досвіду: (проїхав за кермом вздовж і поперек Польщу, Німеччину, Австрію, Угорщину, проїхав уздовж всю Італію (на Сицілії не був), був півтора місяця в Греції (теж на власному авто), проїхав транзитом Македонію Сербію, одним колесом був у Швейцарії (ті уроди мене взагалі не пустили на свої територію - дозволили тільки заїхати і розвернутись - там я був на бусі), трішки Франції, проїхав майже всю контитнентальну Данію - там поліції взагалі не бачив.
А ще на фірмі, де мені дають завантаження одного водія буса депортували, сусідня фірма - перевізник - їх водія теж депортували, але перед тим тримали 5 днів у тюрмі. Постійно спілкуюсь із водіями-дальнобоями, як із важковаговими (фури) так із "шустриками" (буси).

В планах цього літа - далі їздити до Німеччини (бо там добрі фрахти), є шанс поїхати з фрахтом до Франції, Іспанії,Греції - буду працювати.

Хто не ризикує - той не п"є шампана!!!

Загалом, я би радив без потреби не їхати у Німеччину - від гріха подалі. Але якщо кортить туди поїхати - підготуйтесь: авто має бути в якомога кращому тех.стані, документи без помилок і бажано мати всі оригінали (ніяких копій запрошень, страхівки - тіки оригінал!), запасні лампи, добрий вогнегаскик (не прострочений і не Китай) мін. 2л. об"ємом, свіжа аптечка, і особливо сигнальні жилети в кількості достатній для всіх пасажирів вашого авто (їде 3-є то має бути і 3 жилети). Перед в"їздом до Німеччини варто помити в Польщі авто (30 злотих за мийку ззовні такого буса як мій), чисті і не побиті реєстраційні номера, чистий двигун (без потьоків масла чи пального) і ради Бога - ніяких синіх пісялок, колхозксенону, псевдоспойлерів, та ін. пластикового китайського обвісу - за то їбуть нещадно...
Удачі на дорогах!
Збудись, могутня Україно!
Козацьке плем'я, стань на змаг
Туди, де сонце, де вершини,
Де перемоги йде Твій шлях.
crayfish
Турист

Модель и год выпуска машины: SEAT Toledo III
Тип двигателя и объем: 1,6 BSF

Сообщение crayfish » 11 апр 2012, 09:36

ВалераК59 писал(а):Разговоров много. Я ездил - ни чего. Тысяча бусов переделанных баб на Италию возят и стоятчуть ли не в центре Рима - ни чего. Раз у меня мадьяры требовали за затемнение документы- пришлось перевод сделать на их язык сертификат. Сосед возит за товаром в Польшу на т4 (перделка) - ни чего. (каждую неделю ). Второй за железками в Германию(передел спринтер)- ни чего. Ещё один в Прагу работяг- ни чего. В Швейцарии КПП на границе- проверяют всё.

Згідний на 100%, а ще дуже залежить від удачі - можуть до заводської оригінальної машини так домахатись, що світ не милий стане... (я про німців), а загалом я скільки їжджу по Німеччині стільки разів мене пиняють і провіряють - від 5-10 хв до години часу, але поки, що жодного зауваження чи штрафу!
3 рази тьху!
crayfish
Турист

Сообщение ВалераК59 » 11 апр 2012, 10:15

Удача это превыше всего! У немцев куча машин с переделками !!!!! Не любят они нас !
ВалераК59
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: т4 пассажир-В
Тип двигателя и объем: AJT 2.5 TDI

Сообщение crayfish » 11 апр 2012, 10:23

ВалераК59 писал(а):Удача это превыше всего! У немцев куча машин с переделками !!!!! Не любят они нас !

Власне так і є, німця чи ще когось, вони відпустять з незначним порушенням, а нашого брата, будуть грати до останнього, прицьому ввічливо посміхаючись...
crayfish
Турист

Сообщение BazilVV » 11 апр 2012, 18:56

crayfish
:JC_JC_goodpost:
BazilVV

Модель и год выпуска машины: Пока ищу Т4
Тип двигателя и объем: 1.9 или 2,5 ???

Сообщение Палыч (Махновец) » 12 апр 2012, 00:33

От гады эти немецкие немцы, увижу - подрежу.
.
Палыч (Махновец)

Модель и год выпуска машины: Т4 1992г.от Р Х.
Тип двигателя и объем: ААВ 2,4D

Сообщение vizit-3 » 12 апр 2012, 20:38

Палыч (Махновец) писал(а):От гады эти немецкие немцы, увижу - подрежу.

только если по-русски не матерится!( у меня кум тама живет- с нашими гайонами говорит только по-немецки ;;-))) , и номер - тоже их ::yaz-yk: )
vizit-3

Модель и год выпуска машины: *
Тип двигателя и объем: *

Сообщение ВалераК59 » 12 апр 2012, 20:47

Но всё-таки многое зависит от начала общения с полицейским. Не зря говорят- ЛАСКОВОЕ ТЕЛЯ ДВУХ МАТОК СОСЁТ А НОРОВИСТОЕ НИ ОДНОЙ !
ВалераК59
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: т4 пассажир-В
Тип двигателя и объем: AJT 2.5 TDI

Сообщение andruk » 12 апр 2012, 21:55

ВалераК59 100%
andruk

Модель и год выпуска машины: Т-5 2007р.
Тип двигателя и объем: 2.5 BNZ

Пред.

Вернуться в Клубна допомога