Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Марко писал(а):Анка(от Рыжего)
![]()
От найду таку і женюсь )))

Анка(от Рыжего) писал(а):генетика примішується і чистокровність породи (як і при в"язці собак)

Romanoproddi писал(а):Марко писал(а):Анка(от Рыжего)
![]()
От найду таку і женюсь )))
давай разом шукати![]()
![]()
одну на двоих?
Захирела молодежь....
я в ваши годы один за тремя бегал(и успевал догнать
)

Анка(от Рыжего) писал(а):Боїться, що встигнуть розібрати
Interuzik писал(а):Анка(от Рыжего) писал(а):генетика примішується і чистокровність породи (як і при в"язці собак)
Єсть іщє понятіє ПИЧАТЬ.Хто був першим на того і всі потомки будуть похожі...![]()
розумних чоловіків. 

Interuzik писал(а):Анка(от Рыжего) писал(а):генетика примішується і чистокровність породи (як і при в"язці собак)
Єсть іщє понятіє ПИЧАТЬ.Хто був першим на того і всі потомки будуть похожі...![]()

Interuzik писал(а):Анка(от Рыжего) писал(а):Боїться, що встигнуть розібрати
В яслі...
, що жінки, ну хоч на декілька днів, місяців, років - але старші.Interuzik писал(а):Вижу тема не о всей правде о мужчинах,,а всех секретах женщины.
Шукайте жінку!
рекорд. потім вже й не рахував

Romanoproddi писал(а):якщо я почну за трьома бігати - то яма не добудується 100% -

Анка(от Рыжего) писал(а): в нас сімейна якась традиція вийшла( Сергій за цю тайну приб"є), що жінки, ну хоч на декілька днів, місяців, років - але старші.
Анка(от Рыжего) писал(а): Шукайте жінку!
Золотые слова!
" Да скучно з ними, нема про що й поговорити, у них одне на умі
".
а в 20 років попадеться йому така..... буду писати як є - карочє "дасть" красіво і він скаже - женюсь.
і почне дивитись іншими очима на дівок
Віка - ще та курва
навіть від митника її відбив

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0