думаю описувати враження не треба
бо я і так заведений
особливо схарила траса Київ-Бориспіль, сама обїздна в Києві ну і Київ-Житомир

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
думаю описувати враження не треба
бо я і так заведений
особливо схарила траса Київ-Бориспіль, сама обїздна в Києві ну і Київ-Житомир

там взвагалі дороги не роблять
і так цілу дорогу.
і я змушений і всі змушені при 120 обїжджати того пі..араса в ряду де 90 дозволено.
не в Город пертись їм треба а в Огород. лопату в руки і працювати. сталічниє блін 
пропускав переважно тих хто встраювався в мій ряд. ну і один раз мені прийшлось пригальмувати, щоб впустити фуру. і якесь бидло ззаді вирішило мені пібікнути.
- зразу по тормозам. аварійку включив і всьо - тіпо я поламався
постоявши так секунд 20 - поїхав спокійно далі. воно зрозуміло що то його касалось
коли по Варшаві їздили з нею - то вона чуть не засинала - така спокійна
а тут я бачив що і педалі тормозу появлялись з її сторони

Romanoproddi писал(а):от скурві бики![]()
![]()
мене цікавить інше - якого милого кияни пітляють з ряду в ряд? - вот їдуть всі влівому ряду - бац лівий ряд гальмує і всі фігачать вправий ряд - забивають вплотну і прави вже стоїть - зато лівий поїхав![]()
![]()
і так цілу дорогу.
а ще схарило - на трасі на Бориспіль - 2 лівих ряда з обмеженням не більше 130. і правий ряд 90 і ще правіший 70 км - то якого ..уя воно те чмо їде курва в правому ряду 70 км?![]()
і я змушений і всі змушені при 120 обїжджати того пі..араса в ряду де 90 дозволено.
і то таких валом.
понаєхалі![]()
![]()
не в Город пертись їм треба а в Огород. лопату в руки і працювати. сталічниє блін
(Vizit-3))
Ми до тих придурків вже звикли...
Там ти точно прозрієш від беспрєдєлу

"морда прошла -маньовр закончен"

Чивас писал(а):Рома, ты был в Киёве? Не может быть, я чтото тебя не смог рассмотреть! Или ты номерок телепона потерял?![]()
Я б тебе инструкцию прописал как по киевским дорогам ехать!
PS
Этож нада, проехал два раза мимо моего дома и ни разу не маякнул! наверное ракета без тормозов!

але я з того Бориспіля бігом додому - до скайпу і до ВК. бо ж дитина летіла через Лондон. з пересадкою. тому чим скоріше - не менше 120-130 йшов по трасі. і цілу ніч з вімкненим компом спав. тому і не набрав.

ти но згадай

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 15