вливайся в сім'ю
Радий бачити ще одного фаната закоханого в Т3
Головне що є бажання та натхнення до роботи... а все решта з часом зробиться

вливайся в сім'ю

Андрюханыч писал(а):ну.. родом я з селища за 15 км від кордону з Молдовою...це зараз живу у Вінниці..
так от з нашої - української сторони знаходиться м. Могилів-Подільський (116 км від Вінниці), а через річку Дністер, по мосту, - молдовське селище Атаки (Отач). от там то і цей дідок живе. По легенді він працював на якомусь суперсекретному військовому заводі в радянські часи, а зараз на пенсії і досі консультує всякі там ракетні, авіаційні заводи... та сам він каже, що придумали всякі пі...., тобто нехороші дядьки..
а я, як прописаний в прикордонній зоні можу вільно ходити через кордон.. во і всє дєла!
Коротше, вроді би десь в неті находив інфу, що найкраще виготовляти глушника із титану (хто не знає - метал такий) ото ж я собі таке планую.
Критикуйте!!!

Андрюханыч писал(а):По ходу там в1д Укра1ни буду лише я...
Андрюханыч писал(а):Нема можливост1 на ДНК при1хати, якби був в Укра1н1 - необм1нно.
Але е членом "ОЛДБУСКЛУБ" - http://oldbusclub.ru/search.php?search_id=active_topics
Запрошую туди також - нормальне товариство, багато 1нфо та практики.
Тому 13..15 липня на зустр1ч1 "Олдбусклуба" буду п1д Москвою. Передам в1д вас прив1т.

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1