Что интересно - в основном на транспорте, работающем на "хозяина".

vizit-3 писал(а):Не спеши, Олег с выводами- у меня GPS-контроль отработал года три без сбоев и в режиме "реального времени".![]()
....

андрій писал(а):ну а прослушка им возможна .и имеет право фирма на установку gps на мой бус

Оставили пару функций именно по нахождению автомобиля! Денюг тратят вроде нормально всё равно!vizit-3 писал(а):Рома- не прав. Его могут оставить на работе грузчиком, экспедитором, подметалой(чтобы не увольнять) а от услуг перевозчика- откажутся! На это они право имеют. Да и нет в этой "следилке" ничего страшного- обычно используют для контроля работы и оптимизации маршрута. Вот только "отстояться" теперь не получится- вычислят.
не мають вони курва мать права такого
і перевести на іншу посаду не мають права, нижчу ніж він займав.
це порушення всіх прав як приватної власності так і приватного життя.
в Суд нахрєн звертатись а на початку в прокуратуру колективну скаргу написати і все.

Romanoproddi писал(а):блін я дивуюсь. от привикли що треба кланятись всім і всьому - і ось так і живемо
Док, не кипятись!
андрій писал(а):все пацани я вам дякую що так порадили.вони зарази платять копійки а на стежку мають гроші.рахуйте самі ориг.пробіг з кругами 100-110.ну я зрізав убитими дорогами на 20 км.але в убиток собі тобто ходовій.ддороги і так розбоблені лив на маршрут 12-13л. все 2-міста +7 сіл .їздив накатами машинка мучиться втих ямах сільських.а мені 3000грв вже з аморт.+їхня заправка.ну тояк вижити та шо то говорити як самі знаєте яке дороге обслуговування буса.а він мій єдиний годувальник...
краще 1 раз за кордон катнути - ті ж самі гроші заробиш і дороги нормальніВернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 7