А вообще- чтобы правильно "обуть" начальника- сначала "оденьте его шкуру" и подумайте- как и где бы вы сами искали возможные наё*ки? Тогда и найдете противоядие.

Romanoproddi писал(а):
за такі бабки - дійсно я б манав ставити в своїй машині всяку срань.краще 1 раз за кордон катнути - ті ж самі гроші заробиш і дороги нормальні

в твій бус напхати можна шо угодно і куди угодно

Romanoproddi писал(а):Візіт = нормальний начальник такою хєрньою займатись не буде. це ж не просто поставив і все..............
)
Есть более гуманные и не оставляющие следов способы 
я тим і не займався так що мені то якось
тим більше Устилуг - то не митниця. 
Kotelev писал(а):вмешательство в проводку

тра було ще на літак комусь Львів-НьюЙорк дати
Vladimir lugansk писал(а):В настройках устанавливается расход топлива.
Учитывает скорость, температуру, и показывает
- вывешиваются ведущие колеса, разгон до 4-й передачи и одновременно- налив топлива в бак, литров 10-20. У ЖеПеСа "закипают мозги" и... до свидания- зависает.(При планированом расходе в машине идет прибавка топлива- нонсенс!). Но это на машине с "мозгами" 
5-ту і газ щоб стрєлка лягала 
Vladimir lugansk писал(а):......P.S. более подробно здесь http://gps.biz.ua/ - не реклама, если модераторы посчитают таковой - удалите.
Одним словом хлопаки з фірми установок в суботу почали ставити gps на машини фірми.коли я приїхав вони полізли до мого течика.ну а я як ви і порадили(почав вимагати зв установщиків гарантію і договір,і ніц не получив)зійшлись на установки кнопки відключення gps.ну то вони врізали +12 з підсвітки щитка.коли включав gps включалась підсвітка.я подзвонив і повідомив їх вони не приїхали не перекинули живлення.казали я кщо знаєш сам підключи живлення,ну то я його підвів під клему30 в схемі(правильно чи ні)не перевіряли.3 дні відкатав і все мене нема на радарі.правда після маршруту я кнопкою відключав gps.коли за 3 дні перевіряли мене то небуло на звязку(.доречі gps поставили біля динаміка з лівої сторони торпеди) а ще на вихідні я невключав той gps.
НУ ТО відчого він міг здохнути?1-довго без живлення 2-вкрутили біля динаміка.що ска жите. доречі фірма мені притензіїї не виставляла...бо я можу 
Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3