Тема про канал ТВі

Події, факти, коментарі в Україна та у світі.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Тема про канал ТВі

Сообщение stas » 18 сен 2012, 22:35

Хочу завезти окрему тему по ТВі.

Перебуваючи за кордоном, 99,9% українського/російського трафіку ТВ перегляду цього літа приділяв саме каналу ТВі.

Франківське кабельне поки транслює, ефірне досить слабий сигнал.

П.С. Не підтримую їх нічну "клубнічку" але мені не відомо про причину цього. Можливо елементарна нестача грошей від стандартної реклами...

П.С. Також не підтримую їх піар-хід стосовно здирання грошей на рішення про сплату "податкового боргу" на суму 4 міл. грн. хоча згоден перекинути пару грн.
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Re: Тема про канал ТВі

Сообщение stas » 18 сен 2012, 22:35

Станом на 18:00 18 вересня вже зібрано 1 045 085 грн. Свої пожертви для ТВі зробили 3 392 глядачі. Залишилось зібрати 3 053 366 гривень.

Нагадаємо, телеканал оголосив про початок акції "Врятуй ТВі" після рішення Окружного апеляційного суді міста Києва. Суд постановив виплатити Податковій службі 4 мільйони гривень. Якщо цю суму не вдасться назбирати до 23 вересня – робота каналу буде заблокована.

Як пояснив генеральний директор каналу Микола Княжицький, ТВі має повернути державі 3 мільйони гривень і ще 1 мільйон штрафу.

"Це ті кошти, які ми використовували як податковий кредит, через те, що держава нам відмовилась повертати наш податок на додану вартість, який ми сплатили, купуючи обладнання для нашої студії. Таким чином, ми втратимо 4 мільйони гривень. І ще втратимо 6 мільйонів гривень власне цього податку, який ми заплатили державі. І наші збитки мають скласти 10 мільйонів гривень", - заявив Микола Княжицький.

Банківські реквізити для допомоги телеканалу ТВі можна знайти за цим посиланням.

Підтримати нас можна також перерахувавши прийнятну для вас суму через систему WebMoney за цим посиланням

http://tvi.ua/na_pidtrimku_tvi_zibrali_ ... 000_griven
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Мановар » 18 сен 2012, 22:46

в нас ще не вирубали в кабельному...
якщо включаю новини по тв то лише тві
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ВПУСКАЮТЬ...
T-4 2.4D AJA 1998р. long violet traktor
Нет машины лучше в мире, чем Фольксваген Т4
ДОБРОВIЛЬНІ внески на розвиток Клубного Руху VW
Мановар
Салогриз

Модель и год выпуска машины: T4, 1998р
Тип двигателя и объем: 2.4D AJA

Сообщение stas » 18 сен 2012, 23:05

Я скинув їм суму. Може допоможе.
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Gerc » 19 сен 2012, 23:23

stas писал(а):Я скинув їм суму. Може допоможе.

stas, хороша тема !!!

Я також вкурсі останніх подій пов'язаних з каналом TBI, та планую кинути пару грн. для допомоги телеканалу, який висвітлює дійсно правдиві новини.

Українці не будьте байдужі, допоможіть каналу TBI !!!
T3 87р.в., 1.9tdi (без електроніки ), електроніка на стадії розробки...
Т3 SYNCRO 89р.в., 2.0 бензин, багато задумів та ідей...
Gerc
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: T3,87р.в./Т3Syncro,89р.в.
Тип двигателя и объем: 1Z(1.9tdi)/AAD(2.0)

Сообщение Romanoproddi » 20 сен 2012, 15:46

я хотів тему створити - забув. пару гривень вже перекинув.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение Анка(от Рыжего) » 20 сен 2012, 20:40

Цей канал і мої батьки обрали. Ми ,майже не дивимося, із-за нема коли та мультиків молодшої :-) , але теж цей канал вподобали і в курсі розбірок із ними. Нічну "кл" теж не зрозуміла, та як і Стас, подумала, що із-за нестачі інших фінансувань.
Суперечка на форумі — це все одно, що олімпіада серед розумово відсталих. Навіть якщо ти переміг — ти все одно дурак.. (с) Н.
096 1923229
Анка(от Рыжего)
Господиня Клубу VW

Модель и год выпуска машины: яку дадуть :)
Тип двигателя и объем: -----

Сообщение stas » 20 сен 2012, 21:32

Я грошенят їм підкинув. І брат із-за кордону перевів.

Жалкую тільки про одне, що цих 4 ляма (півмільйона доларів) дістанеться карлсону на вертольотом для чергового гольфового поля. Крім того, це не вирішення ситуації.

Але як кажуть "нам бы день простоять да ночь продержаться"... до виборів....
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Romanoproddi » 20 сен 2012, 22:53

Віталій Гайдукевич
?"Я хочу для себе самого з’ясувати: невже незрозуміло, що йде тиха громадянська війна? Фронт проходить ані по лінії Збруча, ані Дніпра, це все дурниці.Насправді по один бік фронту – група, точніше, групка узурпаторів, по інший – інтелектуали, дрібний і середній бізнес, люди з переконаннями, перепрошую на слові, патріоти, іншими словами, все, що рухається. Якщо це так, то хотілося б усе ж-таки нагадати: ? la guerre comme ? la guerre. Усі дії, які можна сприймати як прояв капітуляції або колаборантства, мають оцінюватися за законами військового часу. Із відповідними санкціями. Звісно, моральними, моральними – не треба мені шити закликів до повалення… etc." (с) Yuri Makarov 2012Ти можеш погоджуватись, можеш ні, ти можеш вважати, що лінія фронту йде не по тобі і в кущах комфортніше (навіть коли дуже переляканий, то наслідкив ніхто не бачить)... І якщо тебе не ломає що ти із НИМИ, а не з НАМИ, то хто ТИ? Доместос совість не чистисть, до раю рабам на дійти...
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Gerc » 21 сен 2012, 16:39

Об'єднана опозиція допоможе ТВі погасити борги
До зібраних уже глядачами 2 мільйонів гривень опозиція додасть ще 2 мільйони з фонду виборчої кампанії.

Я також вчора перерахував від себе пару грн.
T3 87р.в., 1.9tdi (без електроніки ), електроніка на стадії розробки...
Т3 SYNCRO 89р.в., 2.0 бензин, багато задумів та ідей...
Gerc
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: T3,87р.в./Т3Syncro,89р.в.
Тип двигателя и объем: 1Z(1.9tdi)/AAD(2.0)

Сообщение Romanoproddi » 24 сен 2012, 22:39

битву виграно але не перемога

24 вересня, понеділок
Княжицький: Дякуємо Вам!0 483

Tweet
24 вересня о16 годині ми сплатили Державній податковій службі 4 мільйони 98 тисяч 451 гривню. Ми переконані, що ця сумма нарахована нам безпідставно з метою тиску на телеканал, з метою закрити нас перед виборами. Але завдяки Вам, наші шановні глядачі, наші друзі і симпатики, ми завадили планам влади. За 10 дній збору коштів нам перерахували кошти майже 11 тисяч жертводавців. На 16 годину 24 вересня ми зібрали 2 мільйони 845 тисяч 239 гривень. Сьогодні нам надійшли кошти від ВО "Батьківщина", які Арсеній Яценюк пообіцяв перерахувати у п'ятницю. З цих коштів 1 мільйон 253 тисячі 211 гривень ми сплатили податковій, ще 746 тисяч 788 гривень залишились у нас на рахунку, як благодійна допомога. І вона нам не завадить, адже крім 4 мільйонів, які ми заплатили податковій службі через тиск на нас ми втратили також 6 мільйонів гривень, які нам повинна була компенсувати держава за сплачений ПДВ. Відключення нашого каналу в кабельних мережах завдало нам додаткових мільйонних збитків, тому наш благодійний рахунок залишається відкритим. І ми будемо вдячні за ваші пожертви.

Ми справді створюємо разом з вами спражнє громадське телебачення. Вперше в Україні українці зібрали таку величезну суму в підтримку свого улюбленого каналу. Це велика відповідальність для нас, яку ми спробуємо виправдати, щоб не зрадити вашу довіру. Список всіх жертводавців ви можете побачити на нашому сайті tvi.ua
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Romanoproddi » 24 сен 2012, 23:20

іду я ТВІ подивлюсь. там показують - аж плакати хочетьсяя.
от той директор того ТВІ міг би стати повадирем в новій революції.. Йому я вірю
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение stas » 24 сен 2012, 23:20

Я через інтернет онлайн дивлюся....

http://tvi.ua/stream
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Romanoproddi » 24 сен 2012, 23:21

дякую! то я ще побуду :-)
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение stas » 24 сен 2012, 23:36

http://tvi.ua/rozsliduvannya_hto_zamoviv_tvi

Розслідування: хто замовив ТВі?

Важливо, щоб люди знали, хто саме взяв на себе це завдання і сказав: "Я закрию цей канал, я придушу його"
24 вересня 2012, 14:59

Вахтанг Кіпіані: Ви дивитесь "Підсумки". Попри намагання народних депутатів від партії влади обмежити свободу слова, повернувши кримінальне покарання за наклеп, наша політична кухня залишається простором, де можна говорити все, навіть правду. Слово Мирославу Отковичу.

Мирослав Откович: Навіть не знаю, що б таке сказати, аби не збрехати. Цього тижня народні депутати ухвалили в першому читанні закон, яким посилили відповідальність за наклеп. 224 правдолюби з Партії регіонів, комуністи і просто "тушки" вирішили боротися в такий спосіб за правду. Насправді ж закон не те що не встановлює перепони на шляху брехні, він позбавляє людей знати елементарну правду.

Якщо цей документ ухвалять, то, за логікою депутатів, ми, журналісти, повинні мовчати навіть тоді, коли будемо знати про факт зловживання чиновника, чи його злочину, чи, можливо, не задекларовані статки. І головне – це розв'яже руки міліції та прокуратурі, у них буде право хапати всіх і кожного бодай за спробу чинити опір чинній владі. Аналогії з 30-х років минулого століття вже не здаються такими примарними, принаймні для тих, хто не звик мовчати.

Втім, закон про відповідальність за наклеп – це лише частина масштабної боротьби влади проти незалежних журналістів. Війна на одному з фронтів, як і раніше, розгортається і з телеканалом ТВІ. Сліди тиску ведуть в Адміністрацію Президента. Втім, для того, аби назвати конкретні імена і вагомі докази причетності вищих посадових осіб до нищення каналу, моя колега Наталія Седлецька розпочала власне розслідування. Вона, власне, сьогодні у нас на кухні, щоб розповісти останні подробиці цього розслідування. Якими останніми фактами, які тобі вдалося здобути, ти можеш із нами поділитися?

Дуже важливо, щоб люди знали, хто саме взяв на себе це завдання і сказав: "Я закрию цей канал, я придушу його"

Наталія Седлецька: Перш за все хочу сказати, що вважаю, що дуже важливо, щоб люди знали, хто саме взяв на себе це завдання і сказав: "Я закрию цей канал, я придушу його". За останні два роки так багато державних інстанцій чинило тиск на наш канал, що цілком очевидно, що їм консолідовано давали завдання з якогось одного координаційного центру.

Але вже зрозуміло, що шукати потрібно поміж двох бізнесово-політичних груп. Тобто, з одного боку, перша хвиля придушення нашого мовлення, як відомо, йшла від групи Льовочкіна-Хорошковського. Ці люди дуже добре розуміються на телепросторі, адже в них – "Інтер", в них – контроль над "Першим національним". Тобто вони дуже добре знають, що потрібно зробити, щоби ми зникли з телеефіру, на що потрібно давити.

Можливо, саме в Адміністрації Президента дійсно курується цей план вбивства телеканалу ТВІ. Але, з іншого боку, ми бачимо, що тиск іде з кардинально іншої сторони – від Податкової служби, це пан Клименко, це людина Олександра Януковича, сина Президента. І також відомо, що він неабияк зацікавився телепростором і медіабізнесом. Дуже можливо, що все це пов'язано з тим, що він якраз зачищає поле від неугодних для влади телеканалів. Ми продовжимо шукати і все це з'ясовувати. Можливо, з'являться люди, які прийдуть, щось нам розкажуть, які щось знають. І всі результати наших досліджень і розслідувань ми будемо щодня обов'язково показувати нашому глядачеві.

Мирослав Откович: Глядачам я пропоную просто зараз подивитися перший сюжет із циклу "Хто замовив ТВІ".

Вахтанг Кіпіані: Увесь минулий тиждень тривала благодійна кампанія "Врятуй ТВІ". Нагадаю, що найчесніший у світі український суд вирішив, що ми зобов'язані перерахувати державі 4 млн. грн. за абсурдною вимогою податківців. Дякуючи тисячам глядачів та інтернеткористувачів на рахунок каналу поступило більше 2,5 млн. грн..

Список добродіїв можна знайти на нашому сайті. Там ще немає прізвища лідера Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка, який пообіцяв, що партія "Батьківщина" перерахує 2 млн. грн. для погашення начебто існуючих боргів перед державою. Це можна буде зробити і завтра, акція триватиме до 16-ї години понеділка.

Акція на підтримку каналу ТВІ пройшла в місті Луганську. Тамтешня молодь висловила свій протест проти свавілля влади у вигляді творчого вечора в одному з арт-кафе міста. Поети, літератори і музиканти, усі, хто не хоче жити в умовах тоталітарного режиму, в цей вечір читали вірші та грали музику. Захід назвали "Без цензури". Неподалік сцени поставили банку, куди кожен охочий міг вкинути пожертву на підтримку нашого телеканалу.

Сайт Forbes.ua оприлюднив рейтинг найбагатших кандидатів у народні депутати, які балотуються до Верховної Ради. У хіт-параді тих, чиє життя, як у відомому анекдоті, вдалося, – 14 регіоналів і 6 самовисуванців, з яких лише двоє мають відношення до опозиції. Першим номером у топі є нинішній депутат від БЮТ Костянтин Жеваго, який змагається на окрузі на Полтавщині як само висуванець. Його статки оцінено в 1 млрд. 800 млн. доларів.

Другим із мільярдом виявився Петро Порошенко, член уряду, який веде кампанію на Вінниччині; третім — колега Порошенка по Кабміну, списочник Партії регіонів Сергій Тігіпко, у нього трохи менше – 989 млн. Удвічі менше має віце-прем'єр Борис Колесников – він четвертий; п'ятий – екс-гендиректор Маріупольського заводу ім. Ілліча Володимир Бойко, колись соціаліст, а тепер регіонал; замикає двадцятку член фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Ігор Палиця, який не став узгодженим кандидатом від опозиції і балотується сам від себе у місті Луцьку, йому експерти нарахували 115 млн.

Найбагатший з українців Ренат Ахметов вирішив цього разу не балотуватися. Але в списку партії влади і на округах є десятки кандидатів, які представляють його інтереси

Найбагатший з українців Ренат Ахметов, який є народним депутатом від Партії регіонів і активи якого Forbes оцінює в 16 млрд. доларів, вирішив цього разу не впрягатись у парламентський віз. Але в списку партії влади і на округах є десятки кандидатів, які представляють його інтереси.

На сайті Владометр міститься понад 3 тис. 400 обіцянок українських політиків і чиновників. От, приміром, три останні: Микола Азаров заявляє про свою мрію зібрати вдвічі більше зерна; Наталія Королевська каже, що не буде об'єднуватись і працювати з регіоналами; партія "Батьківщина" гарантує, що, коли прийде до влади, продасть усі 13 державних резиденцій, включно з Межигір'ям. Тарас Фролов сьогодні зробить список обіцянок кандидатів у нардепи щодо реформування судової системи.

СЮЖЕТ

Вахтанг Кіпіані: Після дворічної перерви він повертається – найбільш волелюбний неформальний арт-фестиваль України "ГогольFEST". Цьогоріч організатори обрали для нього незвичну локацію – закинутий завод у київській промзоні. І треба визнати, "ГогольFEST" вписався в декорації індустріальних руїн, як ніколи, органічно. Андрій Сайчук трохи пофестивалив.

СЮЖЕТ

Вахтанг Кіпіані: А зараз наша традиційна рубрика – про що гомонів на тижні інтернет, про що дискутували у блогах та на Facebook. Відповідь знає Юлія Куценко.

СЮЖЕТ

Вахтанг Кіпіані: Два цікаві факти: по-перше, Нік Клегг, якого ви щойно бачили на екрані, має українські корені – його прадід мав прізвище Закревський і походив із території України. І другий іронічний факт: останні секунди тривають футбольного поєдинку в Донецьку, київське "Динамо" програє з улюбленим рахунком 1:4.

Це все, про що встигаємо сказати у відведений час. Не забувайте, що в нас є прекрасний сайт. Побачимось в он-лайні та ефірі. До побачення.

VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 23 апр 2013, 21:37

Вот не знав, що прийдеться таку тему знову піднімати... figase figase figase figase figase figase figase figase figase figase figase

На каналі ТВі змінився власник?
Вівторок, 23 квітня 2013, 10:30

Сайт каналу ТВі повідомляє, що новим гендиректором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, а новим інвестором – американський бізнесмен Олександр Альтман.

Керівник каналу Наталя Катеринчук у коментарі "Українській правді" заявила, що аналогічний прес-реліз, розісланий засобам масової інформації вранці, фальшивий.

"Прес-реліз фейковий, пошта каналу зламана… Зламана або хтось із колишніх працівників скористався паролем – не знаю. Те, що розсилається – неправда", - сказала вона.

Катеринчук підтвердила, що залишається на свої посаді.

"Нічого не змінилося ні в складі засновників, ні в складі інвесторів, ні в керівному складі. Нічого. Все залишається, як було", - заявила вона.

"Це другий Власенко і ведмеді, тільки з більш креативним підходом", - наголосила Катеринчук.

А Артем Шевченко у телефонній розмові з "Українською правдою" підтвердив інформацію про появу нового інвестора Олександра Альтмана та своє призначення на посаду гендиректора телекомпанії.

"Правда те, що написано у початковому прес-релізі", - сказав він.

Вранці на адресу редакції УП із адреси press.tvi.channel@gmail.com надійшов нібито прес-реліз із логотипом ТВі про зміни в керівництві каналу та про плани нового керівника.

КОЛЕКТИВУ КАНАЛУ ТВІ НЕ ДОЗВОЛИЛИ ВИЙТИ В ЕФІР, ЩОБ ЗАЯВИТИ ПРО ПОЗИЦІЮ
Вівторок, 23 квітня 2013, 19:15

Колектив каналу ТВі, який хотів вийти в ефір, щоби заявити про власну позицію, не пустили в ефірну кімнату.

Таким чином о 19.30 і далі виходимуть повтори передач.

Як повідомлялося, колектив каналу ТВі вирішив заявити, що не буде виходити в ефір до вирішення конфлікту між власниками каналу.

Ведучий ТВі Мустафа Найєм сказав, що деталі мали бути коротко оголошені о 19.30 в прямому ефірі каналу.
Колектив ТВівирішив поки не виходити в ефір

"О 19:30 представники редакції повинні були вийти в ефір з поясненням причин свого рішення. У відповідь новий директор телеканалу Артем Шевченко скасував мовлення каналу, обґрунтувавши тим, що в такій ситуації це недоречно. Зараз в ефірі повтор вчорашнього випуску "Сьогодні про головне", - додав він.

Українська правда

Колектив телеканалу ТВі страйкує
Вівторок, 23 квітня 2013, 19:45
додано відеозвернення колективу

Колектив телеканалу ТВі стайкуватиме до вирішення конфлікту між власниками телеканалу.

Про це написав ведучий Мустафа Найєм на своїй Facebook-сторінці.

"О 19:30 представники редакції повинні були вийти в ефір з поясненням причин свого рішення. У відповідь новий директор телеканалу Артем Шевченко скасував мовлення каналу, обґрунтувавши тим, що в такій ситуації це недоречно. Зараз в ефірі повтор вчорашнього випуску "Сьогодні про головне", - додав він.

Колектив каналу закликає своїх колег-журналістів приїхати за адресою редакції на Гайдара, 50, щоб розповісти їм про свою позицію.

"В ефірі каналу ТВі сьогодні ви побачите вчора", - написав у своєму Twitter ведучий Павло Шеремет.

Він також додав, що в ситуацію втручаються депутати - "близько 6 осіб на чолі з Томенком".

"Вимагають від Шевченка відкрити ефір і кажуть, що цілий день вимагають від нього статут", - повідомив Шеремет.

Пізніше колектив оприлюднив своє відеозвернення, в якому розповів про свою позицію:

Українська правда
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Мановар » 23 апр 2013, 21:38

figase
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ВПУСКАЮТЬ...
T-4 2.4D AJA 1998р. long violet traktor
Нет машины лучше в мире, чем Фольксваген Т4
ДОБРОВIЛЬНІ внески на розвиток Клубного Руху VW
Мановар
Салогриз

Модель и год выпуска машины: T4, 1998р
Тип двигателя и объем: 2.4D AJA

Сообщение stas » 23 апр 2013, 21:39

Плять... невже потрібно знову міняти підпис... :wo_ol: :wo_ol:
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 23 апр 2013, 21:41

Бізнесмен Костянтин Кагаловський, який заявляє, що залишається власником телеканалу ТВі виступив перед трудовим колективом.

VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Romanoproddi » 23 апр 2013, 21:42

як мене то все за*бало...........ех...може Стас послухатись таки тебе? і не тільки тебе? :du_ma_et: курва тут хату прокурор купив. хата - лялічка. обкладена рваним камнем (цегла така). в дворі - граніт.газони..травичка...хата 200 штук баксів.....але все б нічого - воно падло її рощвалює. розбирають по цеглині. а ви і ми - платіть податки. робіть бізнес, щоб прокурорам робота була.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

След.

Вернуться в Події, факти, коментарі