Модераторы: Чивас, stas, Мановар
як вип*ю - то на любов тягне і на пісні

leshiy_40 писал(а):Такий девайс брати (типу, дуже велика пательня, 62,5 см в діаметрі)???
Може іще чого прихопити.![]()
Для початку, краще, меню зложити.
Такую картошечку можно забацать.

Kobzar писал(а):Ну и шо? Про хавчик то е класно, а гитару хтось возьме? Може гляди и гимн придумаемо! Бо я такий, як випью стаю придумкуватий. Хтось лабае на гитари, я визьму.

Мановар писал(а):profesor
ти з кумом приїдеш?![]()

aSIaM писал(а):хотіли і ми напроситися, тобто я і Батя, візьмете... двоє дорослих і можливо троє...

Анка(от Рыжего) писал(а):аккордеон! Але умільця, який би по запросу - такого нема.

. Такие таланты, А МЫ БЕЗ ГИМНА
Теперь с Карпат никто не уедет, до тех пор пока не будет утвержден текст долгожданного ГИМНА

Рыжий писал(а):Ну братцы ВЫ ТЕПЕРЬ ПОПАЛИ. Такие таланты, А МЫ БЕЗ ГИМНА
Теперь с Карпат никто не уедет, до тех пор пока не будет утвержден текст долгожданного ГИМНА
![]()

leshiy_40 писал(а):Такий девайс брати (типу, дуже велика пательня, 62,5 см в діаметрі)???
Може іще чого прихопити.![]()
Для початку, краще, меню зложити.
1. картопля (Романопроді і Мановара просили)
2. риба заморожена( можливо сьомга, поки доїде буде розморожена), часник і ящик солодощів беремо ми Рижі.
3. Валера дуже напрошувався взяти креветок(шуткую)
4. чай, кава, цукор - ?
5. помідори, синенькі, цибуля, морква, зелень(петрушка, кріп -свіжі) -?
6. М"ясо на плов і шашлик (як з ним будемо? Кожен по кусочку і потім зберемо до кучі?)
7.рис (краще продовгуватиий і пропарений) на плов - ?
8. сир, ковбаса, хліб - теж кожен екіпаж?
9. приправи до плову, шашлику, ухи(супів) ,сіль -?
Мановар писал(а):
Анка(от Рыжего) писал(а):приблизне меню
1. Шашлик
2. Горілка
3. Пиво
4. Канапки....вроді все![]()
5. уха
макарони,
салат зі свіжих овочів (огірки, помідори, перець.......)
плов
печену картоплю
Лєшого можна попросити зробити щось по своєму рецепту (ребра чи щось подібне.....)
щось з першого дітям придумати
(Іра) точніше зі слів Іри
kruslan6 писал(а):Рыжий писал(а):Ну братцы ВЫ ТЕПЕРЬ ПОПАЛИ. Такие таланты, А МЫ БЕЗ ГИМНА
![]()
Текст размножен,выучен,и исполнен.-с видео отчетом.![]()
![]()

Вернуться в Клубні зустрічі, поїздки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0